Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő, aki beleunt a kisfarkúakba?
Figyelt kérdés
Ismerkedésnél hogy oldjátok meg? Rákérdeztek a méretre vagy kértek képet? Nekem elegem van, hogy sokszor csak kisfarkú pasit tudok kifogni. Én az átlagon felülit szeretem és nincs kedvem kisebbel lenni. Tudom, hogy az én igényeim nagyok, ezért sem szeretném húzni sem a pasi idejét, sem a sajátomat.márc. 11. 10:01
11/13 anonim 

válasza:

Jó, akkor minden nő a nagy f@szt szereti, tudjuk, nem kell minden nap feltenni ugyanazt a kérdést tízszer. Én meg nem vagyok nő, mert az átlagos is jó nekem.
13/13 anonim 

válasza:

Szerintem meg varrasd összébb a puncid, mint szülés után és hidd el hogy a kis méret is tökéletes lesz.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!