Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő, aki beleunt a kisfarkúakba?
Figyelt kérdés
Ismerkedésnél hogy oldjátok meg? Rákérdeztek a méretre vagy kértek képet? Nekem elegem van, hogy sokszor csak kisfarkú pasit tudok kifogni. Én az átlagon felülit szeretem és nincs kedvem kisebbel lenni. Tudom, hogy az én igényeim nagyok, ezért sem szeretném húzni sem a pasi idejét, sem a sajátomat.tegnap 10:01
1/13 anonim 

válasza:

Egyszerűen kérj képet. Ne kérdezd meg, mert úgyis hazudni fognak.
Amúgy nem a te igényeid nagyok. Egy átlag nőnek bizony kevés az átlag 14 centi, legalábbis biztos, hogy messze nem ideális. Lehet érdemes lenne fiatalabb korosztálynál próbálkozni. Nekik bizonyítottan nagyobb van. Nagyfarkú pasiként mondom, hogy nem egy szexkapcsolatom volt olyan nővel, akinek kevés volt a férje. Sokan csak kényszerből fogadják el a kis/átlagos méretet.
2/13 anonim 

válasza:

Abba untunk már bele,hogy bizonyos emberek,gyakran nőnek kiadva magukat,állandóan a farokméret témán pörögnek.
3/13 anonim 

válasza:

Te úgy vagy nő, ahogy ebln apacs indián...🤣
4/13 anonim 

válasza:

Megjött a kisfarkú kommandó :D. Az a nő, aki a nagyot szereti, csakis pasi lehet.
5/13 anonim 

válasza:

Megunhatatlan!
Legalábbis engem mindig megmosolyogtat a napi fél tucat kérdésnek álcázott picsogás.😊
6/13 anonim 

válasza:

Én többször futottam bele, hogy óvatosabban kellett csinálnom, hogy a partnernek ne fájjon, pedig nincs óriás farkam. 17 cm.
Szóval kezeljük fenntartásokkal ezt.
Mindenki más.
7/13 StevenUp 

válasza:

Vicces a kérdés. Biztos rosszul esett ez most a kisfarkúaknak
8/13 anonim 

válasza:

Szegény kisfarkúak mit éreznek egy ilyen kérdés után. 🙁 Főleg amelyik elhiszi, hogy a szaros 10-14 centije bármire is jó.
9/13 anonim 

válasza:

A kis farkúak valók tartós kapcsolatra örülnek, hogy a pici kis répát beengedik egyáltalán valahová. Nagy és vastag farokkal inkább kalandozni van kedvem mindig új es új puncinak okozni olyan gyönyört amihez nincs szokva. Ez nem csak testileg tesz függővé engem
10/13 kisördög1 

válasza:

2 és 5: Ott a pont, tökéletesen igazatok van!!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!