Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában hányszor élvezel el szex során?

Vessetek a mókusok elé, de mikor itt egy nő azt írja, hogy több alkalommal elélvez, az számomra teljesen hihetetlen, és megkérdőjelezem, hogy valóban a gyengébb nem képviselője írta-e a választ.
Tudom vannak olyan hölgyek, akik képesek ilyenre, de érdekes módon mikor felmerül egy erről szóló kérdés, majd mindenki csúcsokat döntöget az orgazmusok számában.
Közben a valóságban, pedig sokszor egyet is összehozni nem kis erőfeszítésbe kerül a pároknak.

1x
Neha ha tenyleg nagyon jo a paai es baromi izgato akkor tobbszor de egyre nehezebben.

Én voltam sorozat élvező nővel. Egy szex alatt 10 orgazmusa is lehet. Ezek rövid orgazmusok. De mesélte nekem, hogy van amikor végig orgazmust érez 2 percig. Bármilyen hihetetlen én szexeltem ezzel a nővel és valóban sorozatos orgazmusa van. Ezen kívül Squirt spriccelésre képes. Másik nővel is voltam aki 3-4 orgazmust átél amire én egyet
43/F

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!