Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Általában hányszor élvezel el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általában hányszor élvezel el szex során?

Figyelt kérdés
Kézimunka, orál is számít.

márc. 8. 09:03
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Vessetek a mókusok elé, de mikor itt egy nő azt írja, hogy több alkalommal elélvez, az számomra teljesen hihetetlen, és megkérdőjelezem, hogy valóban a gyengébb nem képviselője írta-e a választ.

Tudom vannak olyan hölgyek, akik képesek ilyenre, de érdekes módon mikor felmerül egy erről szóló kérdés, majd mindenki csúcsokat döntöget az orgazmusok számában.

Közben a valóságban, pedig sokszor egyet is összehozni nem kis erőfeszítésbe kerül a pároknak.

márc. 8. 14:03
 12/29 anonim ***** válasza:

Férfiként 1-szer.

De hatalmasat

márc. 8. 14:27
 13/29 anonim ***** válasza:

1x

Neha ha tenyleg nagyon jo a paai es baromi izgato akkor tobbszor de egyre nehezebben.

márc. 8. 14:29
 14/29 anonim ***** válasza:
Egylövetű vagyok, de azt az egyet órákig tudom halogatni :)
márc. 8. 14:40
 15/29 anonim ***** válasza:
11. Elhiszem, hogy hihetetlen. De konkrétan 10en valaszoltak előtted abból sem mind nő. Azért mert pár szazaléka a nőknek képes erre attól még hihető. Én is csak a férjemmel tudom ezt megélni, előtte egy sem jött össze sokszor.
márc. 8. 15:00
 16/29 anonim ***** válasza:
15# Nem mondom, hogy nem létezhet, hogy valaki többször elélvez egy aktus alatt, de mikor tízes nagyságrendű számokat látok az hogy is mondjam...
márc. 8. 15:23
 17/29 anonim ***** válasza:
16. Igaz de ezek szerint nem voltál sorozatélvező nővel. Bár a 10 orgazmus nagyon fárasztó és már nem kellemes. Nekem is volt de nem egy aktus alatt hanem előjátékkal együtt.
márc. 8. 15:52
 18/29 anonim ***** válasza:

Én voltam sorozat élvező nővel. Egy szex alatt 10 orgazmusa is lehet. Ezek rövid orgazmusok. De mesélte nekem, hogy van amikor végig orgazmust érez 2 percig. Bármilyen hihetetlen én szexeltem ezzel a nővel és valóban sorozatos orgazmusa van. Ezen kívül Squirt spriccelésre képes. Másik nővel is voltam aki 3-4 orgazmust átél amire én egyet

43/F

márc. 8. 16:20
 19/29 anonim ***** válasza:
16# Akkor miért nem állsz le mondjuk mikor 5. alkalommal élveztél el?
márc. 8. 16:21
 20/29 anonim ***** válasza:
19. Mert attól függ mikor mit kivánunk, van, hogy kényszerélveztetés van van, hogy orgazmus kontroll, van, hogy jól esik minnél több játékszerekkel is.
márc. 8. 16:24
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!