Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában hányszor élvezel el szex során?
Figyelt kérdés
Kézimunka, orál is számít.márc. 8. 09:03
2/29 anonim 

válasza:

3 szor minimum, de van hogy 5-6 is vagy még több. 28N
3/29 anonim 

válasza:

5-6 a minimum. Ha két menet van akkor többször. N
4/29 anonim 

válasza:

Férfiként egyszer. Néhány éve, a kapcsolatunk elején, még volt hogy ment 2szer is, de a másodiknál sosem állt már rendesen, inkább orál meg kézimunka volt a nagy része, és a barátnőmnek ebben már nem sok öröm jut. Mostanában meg sokat bírom első menetnél is, így már nincs szükség erőltetni második menetet.
7/29 anonim 

válasza:

Attól függ meddig tart egy menet. Így ez lehet akár 4-10 is.
8/29 anonim 

válasza:

Nőként 1-2 alkalommal (inkább egyszer). De én a több menet híve vagyok, direkt így is próbálok időzíteni, hogy menetenként 1x.
9/29 anonim 

válasza:

Általában 2-szer. De egész nap van amikor 3-szor.
43/F
10/29 anonim 

válasza:

Egyszer (csikló). Mindig irigykedtem azokra a nőkre, akiknek többször megy. Magamnak is maximum kettőt tudok összehozni, többet nem. Kísérletezek azért, hátha valami csodát felfedezek.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!