Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy 38éves barátnőm és neki 17éves lánya, és az a bajom hogy a csaj az édesanyja elmondása szerint szeret nudizni. Ezért itthon nagyon lenge ruhákban van, általában vékony vonalú tangába mászkál és én nekem ez kellemetlen. Mit csináljak?
Tangában mászkál vonaglik, hajolgat, és az ember akaratlanül is meglátja, ráadásul nagyon bomba kis teste van, a tanga meg éphogy takarja a hüvely ajkait. Természetesen a feszültségem az anyján vezetem le, nagy kefélés szokott lenni. De én nekem forr a vérem a kis punci miatt. És ez tudom helytelen, de higgyétek el, mindenki fasza kő kemény lenne ha meglátná, és ez a legfőbb gond, hogy az enyém is az szokott lenni. De ezt szerintem észre is veszi, ilyenkor beleugrik az ölembe pont a merevedésembe. Ilyenkor lelököm magamrol, meg rászólok hogy öltözzön fel, hiszen bárki meglátogathat minket. Van hogy csak egy átlátszó hálóingben jön ki, nagy kerek mellekkel, szép formás fenékkel, na akkor szoktam wc re menni maszturbálni rá :(
És amiket most írok csak a jéghegy csúcsa.
Am rendes lány, nem kurválkodik, nem marad ki esténként. De túl kihívó így és nem tudom meddig birom ki ezt így.

Hogy én szingli pasiként nem találkozom ilyen,vagy hasonló lányokkal,nőkkel...
Hát szóval igen,direkt csinálja,amíg meg nem kap úgy Téged,ez világos!
A kérdés az,hogy lesz-e utána annyira mohó,hogy eggyel nem éri be,vagy utána neki az pont egy "zsarolóeszköz" lesz valamihez...
Nah ez itt a kérdés!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!