Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan létezik, hogy egy nő megtudja, hogy sohasem lehet gyereke, és ennek hatására teljesen elengedi magát szexuálisan?
Tehát hogy megtudja, hogy van valami betegsége vagy rendellenessége, ami miatt sohasem fog teherbe esni. Ez nyilván nyomasztja, de végül a dolog oda fut ki, hogy teljesen lazára veszi a dolgot a szexet illetően. Fűvel fával lefekszik, édes hármasokban, meg tömegszexekben vesz részt, és ilyenek. Vagy akár konkrétan prostituált lesz. Mert ugye nem kívánt terhesség úgyse történhet meg.
Ezt csak elképzeltem, nem ismerek senki ilyet, én meg férfi vagyok. De ez létező jelenség? Ti találkoztatok már ilyennel? Vagy van itt valaki, aki ilyen?

10
Nem, mert az 50 feletti nőknek összevissza vannak a hormonjaik és van, aki akar szexelni, van, aki nem akar és van, aki hol akar, hol nem. Ésatöbbi.
Mellesleg nyilván nem dug összevissza egy értelmes ember pusztán azért, mert már nem eshet teherbe, több ok miatt sem.

Van ebben igazság. Az 50 feletti nők gyakrabban szexelnek mert nem lesznek terhesek.
Azért ez elég nevetséges, hogy ennyire félnek a terhességtől.

Mernék rá fogadni, hogy sok nő azért nem megy bele egyéjszakás szexbe, mert félnek terhesek lesznek.
Például egy diszkóban aznap megismert férfitől azért nem szexelnek, mert félnek nem húzza ki időben a farkát és terhes lesz.

12
"Az 50 feletti nők gyakrabban szexelnek mert nem lesznek terhesek."
Statisztika? Forrás?

"Statisztika? Forrás?"
Én több 50 feletti nővel szexeltem már az első randin. Mert ők nem akarnak sétálni, felesleges köröket futni

Ott a kulcsszó 16-os. Fölösleges körök.
Ugyanezt tudja egy 30-as is. Ha szexelni akar szexelni is fog és nem azért, mert terhes lesz vagy nem.
Hanem azért mert AKAR.
Van gumi, van fogamzásgátló.
Meg lehet oldani mindent is ha igazán akarják.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!