Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan létezik, hogy egy nő megtudja, hogy sohasem lehet gyereke, és ennek hatására teljesen elengedi magát szexuálisan?
Tehát hogy megtudja, hogy van valami betegsége vagy rendellenessége, ami miatt sohasem fog teherbe esni. Ez nyilván nyomasztja, de végül a dolog oda fut ki, hogy teljesen lazára veszi a dolgot a szexet illetően. Fűvel fával lefekszik, édes hármasokban, meg tömegszexekben vesz részt, és ilyenek. Vagy akár konkrétan prostituált lesz. Mert ugye nem kívánt terhesség úgyse történhet meg.
Ezt csak elképzeltem, nem ismerek senki ilyet, én meg férfi vagyok. De ez létező jelenség? Ti találkoztatok már ilyennel? Vagy van itt valaki, aki ilyen?

Én találkoztam már 2 hasonló nővel. Egyiknek nem lehetett gyereke és szexuálisan nagyon aktív is volt tényleg fűvel fával szexelt, ahogy idézem azt mondta egyszer élünk. A másik 6 gyerek után elköttette a petevezetékét
és attol kezdve bárkivel bárhol.

"Egyiknek nem lehetett gyereke" --- "tényleg fűvel fával szexelt"
Hát igen, a kezeletlen tünetmentes nemikórságoknak ez az egyik kockázata.

De jó, hogy a legnagyobb gond a teherbeesés és senki nem foglalkozik a nemibetegségekkel.
Pedig hamarabb össze lehet szedni, mint egy terhességet...
3: Akkor ő nem a kérdésem tárgya. Ott csak hozzá nem értő orvosról van szó, aki félrediagnosztizálta.
4: De viszont a nemi betegségek többségéből ki lehet gyógyulni. A terhességből viszont nem, csak ha elvetélsz, vagy abortuszt csináltatsz. Mindkét esetben kioltasz egy életet.

1) Attól még STD van. Ismerek olyan nőt aki nem eshet teherbe, de attól még az óvszer csak akkor kerül elhagyásra ha már megbízik az illetőben.
2) Lehet gyereked vs. nem lehet - NEM ettől függ kinek mekkora az étvágya, vagy mennyire nyitottan ismerkedik. A swingerbe járó nők, párok jelentős részének van gyereke.
Semmi összefüggés nincs a gyermektelenség és a szexuális preferenciák között!

Ja amúgy meg prostik: hát ők nem az örömért csinálják, hanem a pénzért.
Amúgy ismerek több igen nagy étvágyú hölgyet (egy este van hogy 10+ pasit kivégeznek a klubban) mindegyiknek van gyereke.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!