Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet kapcsolat egy fiatalabb férfi és egy idősebb nő között vagy ez max úgyis a testiségről szólna?
Figyelt kérdés
30 éves nő vagyok a munkahelyemen megismerkedtem 2 éve egy fiatal fiúval még csak 20 éves. Vonzódom hozzá ő is hozzám de nem igazán mertem eddig közeledni hozzá akkor sem amikor ő közeledett. Egy csók volt közöttünk a munkahelyen csak amiből majdnem több lett de leállítottam féltem valaki meglát meg igazából attól is, hogy ha lefekszem vele utána mi lesz. Engem most egy kicsit távolabb helyeztek dolgozni így csak ritkán találkozom vele de mindig várom, hogy láthassam. Tudom nagy a korkülönbség és életre szóló kapcsolat ebből nem igen lenne de megéri belemenni bármiféle kapcsolatba vele úgy, hogy én ennyivel idősebb vagyok? Szexuálisan nagyon vágyom rá de a munkatársam is és hát én már nem csak egy alkalmas dolgokra vágyom az életben.tegnapelőtt 08:15
1/10 anonim 

válasza:

Anyukám 47 évesen fél évig volt együtt egy 23 éves sráccal.
3/10 anonim 

válasza:

Egyik volt kolleganőm 30 éves korában jött össze egy 18 éves fiúval. A mai napig együtt vannak (tizenplusz éve) és össze is házasodtak, tök jól megvannak.
4/10 anonim 

válasza:

Normál emberek közt nem működik. Hozzád képest még gyerek. Ebből csak rövid dolog lehet, amíg izgalmas neki, hogy idősebb nőt dughat.
5/10 anonim 

válasza:

Több olyan kapcsolatot is ismerek ahol a pasi jóval fiatalabb a párjánál. Működhet - ugyanazok a kritériumok mint azonos korúaknál - személyiségükben illeszkedjenek.
6/10 gabor49 

válasza:

nálam nem inkább a fiatal csajokra bukok
7/10 anonim 

válasza:

Igen működhet. A cirka 10 év korkülönbség nem annyira nagy korkülönbség. Tudok az ismeretségi körömben ennél jóval nagyobb korkülönbségről ahol szintén a pasi fiatalabb és már 7 éve működik. Náluk egyébként jelenleg a pasi 28 éves a nő pedig 52.
8/10 Oldfire 

válasza:

Félévet voltam együtt egy nálam 11 évvel idősebb nővel. Szexuálisan karbantartotta a cerkát. De miután kimondta, hogy nem akar gyermeket. Már nem volt tétje a kapcsolatnak. Ezután már csak addig dugtam, amíg nem találtam fiatalabbat.
9/10 anonim 

válasza:

"De miután kimondta, hogy nem akar gyermeket. Már nem volt tétje a kapcsolatnak"
Ki a fene akar gyereket? Soha nem akartam. Miattam meg is szűnhet a gyerek születés. Úgysem fogok attól több csajt dugni
10/10 Senior Séf 

válasza:

Egyetlen hátránya LEHET a dolognak, hogy ha miközben hülyéskedtek, valamelyikőtök mellett elmegy élete nagy szerelme.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!