Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, nyáron sűrűn jártok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nyáron sűrűn jártok melltartó nélkül? Ha átlátszik a bimbótok az zavar? Ilyenkor zavar, ha valaki észreveszi, hogy átlátszik pólón keresztül?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 07:46
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Utcára sosem megyek melltartó nélkül. Elég kényelmetlen, amikor séta vagy lépcsőzés közben ugrálnak.
tegnapelőtt 07:54
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Néha szoktam, nem nagyon zavar, hogy nézik, azért annyira nem feltűnő szerintem. Vannak olyan ruhák, amikhez tök hülyén áll a melltartó vagy felesleges.
tegnapelőtt 08:10
 3/10 anonim ***** válasza:
83%

Én szinte soha nem hordok melltartót, nagyon ritka, amikor van rajtam, akkor is csak azért, mert olyan ruha vagy felső van rajtam, amihez kell.

De nincsenek akkora melleim, ami indokolttá tenné, hogy hordjak.

Egyáltalán nem zavar, ha néznek, de szerintem nem is olyan feltűnő.

tegnapelőtt 08:19
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
Túl nagyok a melleim, hogy melltartó nélkül járkáljak az utcán. Itthon viszont mindig anélkül vagyok.
tegnapelőtt 08:49
 5/10 anonim ***** válasza:
89%
Nyáron itthon mindig melltartó nélkül vagyok, munkába viszont felveszem, mert több rosszalló megjegyzést kaptam már miatta. Egyébként nem nagyok a melleim, sőt inkább átlag alattiak.
tegnapelőtt 10:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Csak itthon vagyok melltartó nélkül, utcára mindig veszek fel.
tegnapelőtt 11:05
 7/10 anonim ***** válasza:
62%

75/b-s mellem van.

Nagyon ritkán veszem melltartót. Engem zavar.

Ha veszek akkor csak azért, mert a munkám megköveteli. (meeting, tárgyalás, találkozó van aznap).

tegnapelőtt 11:31
 8/10 anonim ***** válasza:
82%

Pici a cicim, sosem horok melltartót.

Tudom, hogy megnéznek, de már nem veszem észre. Megszoktam.

tegnap 08:25
 9/10 anonim ***** válasza:
80%
Sűrűn szoktam melltartó nélkül lenni nem zavar ha megnézik..N
tegnap 09:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Elég gyakran nem zavar ha észreveszik
ma 09:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!