Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyhogy a legtöbb perverz a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyhogy a legtöbb perverz a férfiak közül kerül ki?

Figyelt kérdés
Van egy kettő nő is köztük, tudom, de a legtöbb pali
ma 00:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%

A nők között is ugyanannyi perverz van, csak ők sokkal álszentebbek, prűdebbek, és ítélkezőbbek.

Mivel nekem is van perverzióm, így rengeteg nővel beszélgettem ilyen témákról már itt az oldalon is. Ez általában úgy szokott kinézni, hogy ő elmondja a saját perverzióját, aztán mikor én mondom az enyémet, akkor meg egyből átmegy ítélkezésbe, lekezelésbe, érdektelenségbe. Még akkor is, ha az övé sokkal durvább mint az enyém.

Sok nőnél látom ezt, hogy nagyon szeretné magából kiírni, hogy mik azok a dolgok amiket nem tud megélni, de amúgy egyáltalán nem nyitott rá, hogy a másikat is meghallgassa, inkább gyorsan lezárja a beszélgetést miután elmondta a saját mondókáját.

ma 06:10
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem meg szintén ezen az oldalon volt pár (igaz nem sok) olyan beszélgetésben részem, amikor én leírtam a dolgokat és akkor nyílt meg a nő és csak utána merte elmondani a saját perverzióit.
ma 06:22
 13/16 anonim ***** válasza:
8as vagyok. Még annyi hogy engem izgatnak az ilyen dolgok. Ha durva ha nem. + pont ha kb ugyan olyan perverz a masik fél is.
ma 06:26
 14/16 anonim ***** válasza:

4!

Senki nem mondta hogy hibás vagy, vagy azok lennétek.

Viszont egy borogatás tényleg rádférne.

ma 06:55
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Van azért a nők körében is elég sok perverz, de az inkább kb. úgymond vészhelyzet esetén derül igazán ki. Lásd pl.:

[link]

[link]

ma 07:00
 16/16 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz. A nők között is legalább annyian perverzek, csak ők kevésbé hangoztatják.
ma 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!