Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok a kezemtől elmenni. Mi lehet a megoldás? N
Figyelt kérdés
Lassan 26 éves leszek, de még mindig úgy érzem mintha nem ismerném jól a saját testem. Hiába is csinálom magamnak kézzel, az olyan semleges érzés. Ha a párom csinálja kézzel, az jó érzés, de attól sem tudok elmenni. Ez hosszútávon nem lesz jó hatással a kapcsolatunkra. Mindig szükségem van valamire, hogy ingereljem magam ott, pl. párnára, plüssre. De hogyan szokhatnám meg, hogy a kezemtől megyek el? Kicsit csalódottá tesz, hogy ilyen nehezen tudok elmenni, valamit biztos nagyon rosszul csinálok. Van valami ötletetek?
9-es, érdekes, amit írsz. Tényleg olyan, mint a placebo. Akkor meg tudnám ugyanezt szokni a kezemtől? Vagy mitől lehet, hogyha kézzel csinálom, az nem vált ki belőlem ilyet?
A kérdés lényege, hogy nem szeretnék örökké úgy elmenni, hogy csak meglovagolok valamit. De azt érzem ha nem ér engem nyomás odalent, akkor nem is tudok. És azt érzem így valami nem oké velem, nem ismerem jól magam.
ma 14:43
12/20 A kérdező kommentje:
5-ös, nem csak az a bajom, hogy a páromtól nem megyek el. Sokszor még ha magamnak csinálom akkor is csak nagyon nehezen megy, 1-2 óra mire sikerül. Azt is csak úgy, ha nyomás ér engem odalent, tehát meglovagolok valamit. Mintha túl magas lenne az ingerküszöböm.
ma 14:46
13/20 anonim válasza:
A leírtak alapján nem hiszem hogy közvetlenül érintve eljutnál az élvezésik, mert úgy túlingerled és közben túl kényelmes, laza pózban vagy.
Ha mindenképp valami szokványos, székben ülős, széttett lábas dolgot akarsz, nyomd erősen a csiklód bugyin keresztül, de nem hiszem hogy ennyire más pózban sikerül majd. Szerintem 1-2 perc alatt el kell tudni élvezni, ha fel vagy izgulva. (A 9-es voltam)
ma 15:05
14/20 anonim válasza:
Illetve nem írtál semmit az ujjazásról. A g-pont sok mindenre képes.
ma 15:07
15/20 anonim válasza:
És ha a barátod lovagolod vagy úgy dörzsölöd hozzá a csiklód?
ma 15:30
16/20 anonim válasza:
Próbáljuk ki az enyémet!
Hátha....
ma 15:30
17/20 anonim válasza:
Szerintem lovaglóban, esetleg egy csiklószívós vibrátort bevetve eléred az orgazmust. Próbálkozzatok ezzel.
ma 15:34
18/20 A kérdező kommentje:
13-as,miért lenne gond a laza póz és, hogy túlingerlem?
Az ujjazással kapcsolatban, azt szeretem, de nem vagyok benne biztos, hogy hüvelyi úton el tudok menni.
ma 15:47
19/20 anonim válasza:
Vibrátorral próbáltad már?
Vagy sima masszírozóval.
ma 16:03
20/20 anonim válasza:
Nem akarok a rossz hirhozoja lenni, de amig valaki saját magának nem tudja ugy csinálni, hogy elélvezzen a saját kezétol, ott a pasija, szeretoje, férje szinte csinálhat akármit, akkor se fog nekik sikerulni. Es nem azért, mert a férfi gyuge, vagy mert nem igyekszik. Itt benned valami valami testi dolog, vagy lelki blokk, amire rá kell magadnak jonni hogy mi az. Bizony kisérletezned kell, hogy mi jo, mi nem jo, hogyan jo, hogyan nem. Porbálj abbol kiindulni, amit lovagolva érzel, hogy olyankor hol nyom, hol izgat, és utána probáld fekve is ugyan azt a pontot ingerelni, hátha sikerul leutánozni. Azt meg ne hagyd, hogy ez rányomodjon a pasiddal valo kapcsolatra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!