Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem tudok a kezemtől elmenni....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok a kezemtől elmenni. Mi lehet a megoldás? N

Figyelt kérdés
Lassan 26 éves leszek, de még mindig úgy érzem mintha nem ismerném jól a saját testem. Hiába is csinálom magamnak kézzel, az olyan semleges érzés. Ha a párom csinálja kézzel, az jó érzés, de attól sem tudok elmenni. Ez hosszútávon nem lesz jó hatással a kapcsolatunkra. Mindig szükségem van valamire, hogy ingereljem magam ott, pl. párnára, plüssre. De hogyan szokhatnám meg, hogy a kezemtől megyek el? Kicsit csalódottá tesz, hogy ilyen nehezen tudok elmenni, valamit biztos nagyon rosszul csinálok. Van valami ötletetek?

ma 13:47
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem jó az,ha a párod élveztet el,a többi alkalomra meg ott a párna?
ma 13:52
 2/20 A kérdező kommentje:
1-es, mert attól sem tudok elmenni, amikor ő csinálja nekem. Ezért akarnám megtanulni hogyan tudok kéztől elmenni.
ma 13:57
 3/20 anonim ***** válasza:
2# akkor gyakorolj.
ma 14:03
 4/20 anonim ***** válasza:
0%
Miért akarsz feltétlenül kéztől elmenni? A farkától nem jó?
ma 14:03
 5/20 anonim ***** válasza:
7%

Bocs, tárgyilagos leszek.

A kapcsolatodnak vége lesz, csak idő kérdése mikor.

Olyan nincs, hogy a párodtól sem mész el.

Ezt neki kellene megfejteni, de valszeg nem tudja, nem fogja. Sok sok türelem, kellemes simogató hangulat és férfi kéne hozzád.

ma 14:05
 6/20 anonim ***** válasza:
79%
5# szerintem meg a kérdező sem ismeri a saját "működését", ugyanis nem az a baja, hogy magának hű de jó, a férfitől meg nincs. Szerintem mellélőttél...
ma 14:10
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
És nyalástól?
ma 14:12
 8/20 anonim ***** válasza:
71%
Pedig pont hogy a kezedtol kellene a legkönnyebben
ma 14:18
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

A párna, vagy plüssállat nem ingerli közvetlenül a csiklódat, főleg ha bugyiban csinálod. Az izommunka és erőlködés adja a bizsergést, amit közben a hüvelyed összepréselésével és a comb, has, fenék izmaid megfeszítésével érsz el. Sőt, szerintem akinek csak ilyen berögzült módon megy, képes teljesen placebo módon is elélvezni, ha felveszi a begyakorolt pózt, de a puncijához semmi hozzá sem ér, csak meglovagolja azt a valamit, amit mindig.

A kérdés lényegét viszont nem értem. Nem a saját, vagy a párod kezétől kell elélvezned. Miért tenné tönkre a kapcsolatot?

ma 14:19
 10/20 anonim ***** válasza:
67%
Womanizer léghullámos csiklóizgató esetleg?
ma 14:29
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!