Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen helyre tudnám eldugni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen helyre tudnám eldugni a vibrátorom?

Figyelt kérdés
Még a szüleimmel élek, 18 vagyok nő, de vettem magamnak egy vibrátort, és fogalmam sincs mi az a hely ahova elrakhatnám, ahol nem veszik észre. Nyílván ehhez tudni kéne hogy néz ki a szobám, de egyelőre általános tippekre vagyok kíváncsi.

tegnap 13:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
És mi van, ha megtalálják? Nekik ciki, hogy kutakodtak, nem neked.
tegnap 14:32
 12/20 anonim ***** válasza:
Jogos a 11es válasza. Simán, ahol kézreesik az ágyad közelében. Nem kell kirakni a polcra, de nagyon eldugni se. Az éjjeliszekrény fiókja az ilyen dolgok tárolására van kitalálva.
tegnap 14:39
 13/20 anonim ***** válasza:
Dugd fel a puncidba/seggedbe. Ott nem fogják keresni.
tegnap 14:59
 14/20 anonim ***** válasza:
Hülyén hangzik, de szerintem tedd a tankönyveid mögé! Remélhetően ott nem fognak túrkálni!
tegnap 15:43
 15/20 anonim ***** válasza:
Te hol vetted?
tegnap 17:38
 16/20 A kérdező kommentje:
eMAG-on
tegnap 18:23
 17/20 anonim ***** válasza:
És ott postás hozta ki vagy csomagautómatába kérted? A dobozon nem volt rajta kép mi van benne?
tegnap 18:25
 18/20 anonim ***** válasza:

Én mikor még szüleimmel éltem a bugyik közé raktam. Mondjuk nálam sosem turkáltak.

De ha meg megtalálják nálad, akkor meg mi van?

tegnap 19:11
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem is ruhásszekrény hátulja/alja. Ha olyan ágyad van, akkor matrac alatt akár... Lassan jön a jó idő, a már nem használt kabát ujjába is el lehet akár ügyesen dugni ha pl eltömöd az ujját egy zoknival, így nem tud kiesni belőle. Belülről meg ugye ki tudod venni :P
tegnap 19:14
 20/20 anonim ***** válasza:
#19. Nem hinném, hogy ennyire el kéne dugni. Nálam elég sokszor előfordul, hogy mikor befekszem az ágyba, még nincs tervben a maszti. Ha lefekvés után még fel kell kelnem a vibrim miatt, nem sokat használnám. Olyankor már kizökkentene, hogy jaj még el kell mennem a vibriért a szekrényhez, kivenni a kabát ujjából...
tegnap 20:22
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!