Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen helyre tudnám eldugni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen helyre tudnám eldugni a vibrátorom?

Figyelt kérdés
Még a szüleimmel élek, 18 vagyok nő, de vettem magamnak egy vibrátort, és fogalmam sincs mi az a hely ahova elrakhatnám, ahol nem veszik észre. Nyílván ehhez tudni kéne hogy néz ki a szobám, de egyelőre általános tippekre vagyok kíváncsi.

ma 13:17
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Én pasi vagyok de van játékszerem. Törölközőbe csomagolom és be a szekrénybe.
ma 13:27
 2/20 anonim ***** válasza:

Meg azt is kellene tudni hogy bajárkálnak e hozzád és kutatnak-e.

Így aztán nem igen lehet tanácsot adni.

ma 13:32
 3/20 anonim ***** válasza:

Alsóneműs fiókba, vagy egy cipősdobozban az ágy alá?

Azt gondold át, mi az a hely, ahová egyik családtagod sem nézett be már legalább 1 éve. Ha pl. egy a méreted anyukáddal, és néha kölcsönvesztek egymástól ruhákat, akkor ne a pólóid közé tedd 😀

ma 13:34
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Rakd be a szekrényedbe vagy a fiókodba. Mivel felnőtt nő vagy, feltételezhető, hogy nem anyukád pakolja el a ruháidat, dolgaidat utánad, hanem te magad. Tehát a szekrényedben, fiókodban nem fog senki más nyúlkálni.
ma 13:35
 5/20 anonim ***** válasza:
Mondjuk az se mindegy, mekkora vibrátor? Kisebb kütyü vagy 22 centis e-műbroki? Szekrény tetején valami másnak a dobozában? Ágyneműtartóban a nem használatos takaró/paplan alá? Könyvek mögé? Törölközőstóc közepébe?
ma 13:49
 6/20 anonim ***** válasza:
55%
Hagyd a nunidba, ott csak nem keresi senki, vagy ?
ma 13:51
 7/20 anonim ***** válasza:
Legalsó kihúzható fiók alatti tér, vagy bármelyik fiók legbelső része. Ha nem kuatokdnak nem találják meg.
ma 14:05
 8/20 anonim ***** válasza:
Bízom benne, hogy már nem pakolászik anyukád a szobádban. Ha így van, akkor az éjjeli szekrény fiókja is elég. Én is ennyi idős lány vagyok, igaz még nincs vibrim, de pakolási, rendrakási szándékkal évek óta nem járt a szobámban egyik szülőm sem. A másik része a dolognak, hogy oké nem kell reklámozni, de szerintem az se lenne gond ha megtudnák hogy van vibrid. Valószínűleg a szüleid is masztiztak ebben a korukban, még lehet most is művelik. Igazából semmi bűnöset nem művelsz.
ma 14:13
 9/20 anonim ***** válasza:
A saját kézitáskádba, amiben senki nem turkál.
ma 14:16
 10/20 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Nem is arról van szó, hogy pakolnának a szobámban, szimplán csak néha mikor keresnek valamit rajtam keresik és az engedélyem nélkül feltúrják a szobám. Egyrészt emiatt szeretném jól eldugni

ma 14:21
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!