Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sulis, gimis sztorik amik veletek történtek? Elmeséled?

Egyik nyáron bnőmmel és hugommal elmentünk kempingbe sátorozni. Én 18, bnőm 17, hugom 15. A lányok elmentek zuhanyozni, én 5 perccel később mentem utánuk, azt hittem férfi zuhanyzó, bemegyek, ők zuahnyoztak (közös zuhanyzó volt mint kiderült). Mondták h maradjak nyugodtan, igy 3-an zuhanyoztunk. Amikor kijöttek, előttem törülköztek meg, én meg olyan kemény lettem, mint a fagyott kutya lába. Láttam h nem zavarja őket, így feléjük fordulva zuhanyoztam tovább.
Nagyon fura érzés volt így meztelenkedni kettőjük előtt.
Ezek után már a sátorban sem szégyenlősködtünk.
De ennek már v 10 éve.

gimiben elsős koromban kézimunkáztam először. Annyira tetszett, hogy egy csomó srácnak csináltam.
Aztán rájöttem, hogy más dolgok még izgibbek, és azok már túl intimek így már nem csináltam mindenkivel egy idő után...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!