Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora péniszt választanál, ha bármekkora és bármilyen lehetne?
Figyelt kérdés
Egyenes vagy görbe? Milyen hosszú és milyen vastagat választanátok? Valaki rendelkezik már most az álom mérettel?febr. 18. 15:12
11/14 anonim 

válasza:

Nekem sajna az kell mondjam, hogy ha tehetném teljesen lecserélném. 13 cm és vékony is, illetve lefelé görbül. Egy +3, 4 centit, plusz vastagságot simán elbírna.
12/14 anonim 

válasza:

Többször is lehet cserélni? :D Mert akkor egyrészt kipróbálnék egy 30/6-ost vagy vastagabbat néhány nővel, de utána cserélném 16/5-re.
13/14 anonim 

válasza:

Nekem 19cm hosszú és 5,2cm vastag. Én szeretem hogy ekkora, már megtanultam használni. A legtöbb barátnőm odavolt érte, punciba tökéletes. Amit kicsit sajnálok, hogy senki nem tudja lemélytorkozni és popsiba is csak egy lányt tudtam rendszeresen dugni.
14/14 anonim 

válasza:

Nekem pont jó
17 centi és 6 centi vastag
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!