Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora péniszt választanál, ha bármekkora és bármilyen lehetne?
Figyelt kérdés
Egyenes vagy görbe? Milyen hosszú és milyen vastagat választanátok? Valaki rendelkezik már most az álom mérettel?febr. 18. 15:12
1/14 anonim 

válasza:

Maradnék a jelenlegi méretemnél, csak teljesen egyenesre cserélném
2/14 anonim 

válasza:

Megteszi a sajátom is , de egy kis korrekciót azért elfogadnék . 18x5,5 megtenné sok spermával , bár arra se kell panaszkodnom .
3/14 anonim 

válasza:

Én talán kicsit hosszabbat, de csak 2-3 cm el, a vastagság oké, szép egyenes is, az is oké.
Amúgy 14/4,5 cm.
4/14 anonim 

válasza:

Én elégedett vagyok magammal és eddig az összes partnerem is az volt.
6/14 anonim 

válasza:

Nem cserélném le. Teljesen megvagyok vele elégedve és eddig mindenki más is megvolt.
7/14 anonim 

válasza:

Kicsit vastagabb lehetne, hossza OK.
8/14 anonim 

válasza:

én is maradnék a jelenlegi hossznál csak zacsit szeretnék másikat. Nem ilyen lógósat
9/14 anonim 

válasza:

"20/5
Ez a nők kedvenc mérete."
Nekem ennek a méretnek a gondolatától is hermetikusan lezár a puncim.
A hossza baromi nagy hátrány lenne minden létező pózban, kivéve a farkas póz (a hím ül a lyuk mellett, és vonyít), de ez amúgy nem számítana, mert a vastagsága eleve 100 %-ban kizáró ok lenne részemről.
Biztos van olya nő is, akinek ez az ideális méret, de nem "a nők" kedvenc mérete.
10/14 anonim 

válasza:

Őszintén szólva én nem cserélném le az enyémet másmilyenre, tökéletes ahogy van. 14-14,5 hossz, 4,5 vastagság. Kinézetre és formára is jó (láttam már jó párat életemben és mondhatom, hogy nekem szerencsém van vele, mert láttam már pár nagyon rondát).
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!