Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek az normális ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az normális ha egyik haverommal nyíltan tudunk beszélni arról ki hogyan és milyen gyakran veri?

Figyelt kérdés
Szoktunk dumálni arról ki hogyan csinálja milyen gyakran meg kinek mekkora stb. Szerintetek ez normális ha így lehet dumálni egy haverral ilyen dolgokról?

febr. 17. 18:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Hogy kinek mi a "normális", az egyénenként erősen változik. Az én véleményem szerint simán belefér ilyeneket megbeszelni, akár együtt masztizni is. (Gondolom, ti is vertétek úgy, ha már láttátok egymásét és el tudtok lesni egy-két dolgot a másiktól, hogy ő hogyan csinálja.)
febr. 18. 17:24
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van egy ilyen haverom.

Idővel puhult meg, de most már könnyedén beszélgetünk róla.

Még filmeket is megosztunk egymással.

Én élvezem, szó szerint is :)

febr. 19. 07:39
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Kivel beszélnél meg ilyeneket, ha nem egy haverral? Szerintem teljesen oké, ez nem jelenti hogy melegek vagytok, csak nem vagytok szégyenlősek
febr. 20. 14:17
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Verjetek ki eggyutt sztem benne lesz
febr. 20. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!