Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális ha egyik haverommal nyíltan tudunk beszélni arról ki hogyan és milyen gyakran veri?
Figyelt kérdés
Szoktunk dumálni arról ki hogyan csinálja milyen gyakran meg kinek mekkora stb. Szerintetek ez normális ha így lehet dumálni egy haverral ilyen dolgokról?febr. 17. 18:44
3/14 anonim 

válasza:

Itt a mi véleményünk nem számít, csak a tiéd. Szerintem nem normális, de van aki szerint az szóval, te mit gondolsz róla valójában....?!
4/14 anonim 

válasza:

Nem nagyon , ez nem normális dolog , ha csak nem vagytok mindketten melegek .
6/14 anonim 

válasza:

Nincs ilyen, hogy normális.
Arról beszélsz vele, amiről csak akarsz.
7/14 A kérdező kommentje:
Szerintem amúgy jó hogy van valaki akivel ilyen témákról is lehet beszélni mert úgy érzem a fiúk kicsit elzárkóznak ettől. De nem vagyunk melegek, legalábbis én nem de tudtommal ő sem. Láttuk már az egymásét is de nem volt semmi.
Meg amúgy véleményem szerintem kicsit minden férfi kíváncsi hogy a társai mivel rendelkeznek vagy ki hogyan csinálja értitek. Lehet ellesni egy két dolgot a másiktól. Ti mot gondoltok?
febr. 17. 22:08
8/14 anonim 

válasza:

Szerintem teljesen rendben van egeszen addig amig ti is igy erzitek. Nekem is volt ilyen haverom igaz mi ki is vertuk egymas elott parszor.
9/14 anonim 

válasza:

Egy heteró biztos hogy nem fog erről beszélni másik pasival.
Melegek vagytok nagyon.
10/14 anonim 

válasza:

Jól teszitek, arról beszéljetek és azt tegyétek,ami nektek jól esik.
Azzal pedig hogy más mit mond vagy gondol, az az ő dolga.
Szerintem az nem kell hogy számítson:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!