Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni ilyen esetben?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ilyen esetben? Nagyon tapasztalatlan vagyok. 20/L

Figyelt kérdés
Vettem ma egy Durex Intense Delight Bullet vibrátort. Nekem úgy tűnik, hogy van benne elem,mégsem kapcsol be. Hogyan kell ezt használni? Bármit csinálok vele, nem indul. Köszönöm szépen!

febr. 17. 15:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
96%
Vagy elemcsere vagy van egy kis biztonsági fólia amit el kell távolítani és az elem máris kapcsolódik. Amúgy adtak hozzá használatit esetleg?
febr. 17. 15:34
 2/18 anonim ***** válasza:
96%
Adtak hozzá használati utasítást is...
febr. 17. 15:40
 3/18 anonim ***** válasza:
95%
Amit az #1-es is írt, vagy az elem merült le, vagy nem vetted ki a biztonsági fóliát. Ha ez megvan akkor bekapcsoló gomb - hosszan nyomva! (ha tekerős akkor meg simán feltekered és kész)
febr. 17. 15:46
 4/18 anonim ***** válasza:
85%
Zavarban van, neki is az első.:) Ha lemerült az elem akkor színleld az orgazmust.
febr. 17. 16:05
 5/18 anonim ***** válasza:
95%

Bekapcsoláshoz nyomni kell az alján a gombot. Próbáld erősebben és hosszabban.

Elem való bele, nem akkumulátoros.

Az elemcseréhez le kell tekerni a gombnál a kupakot. Nézd meg nem-e van az elemnél biztonsági fólia.

febr. 17. 16:41
 6/18 anonim ***** válasza:
14%

Ahogy elöttem írják,

Biztonsági fólia,vagy elemcsere megoldhatja a problémát...

Aztán jöhetnek a egekbeszálló elélvezések!

Ha van kedved,akár privátban elmesélheted,hogy milyen volt,már gondoltam rá,veszek én is olyan vibrit!

febr. 17. 16:49
 7/18 anonim ***** válasza:
89%
Sikerult ?
febr. 17. 17:08
 8/18 anonim ***** válasza:
49%

Valószínűleg az elem nincs megfelelően behelyezve, vagy az érintkezők nem jól érintkeznek. Ellenőrizd, hogy az elem a megfelelő irányba van-e behelyezve, és próbáld újra. Ha továbbra sem működik, érdemes lehet egy új elemet is kipróbálni, mert előfordulhat, hogy a gyári elem lemerült. Vagy biztonsági kulcs nincs benne, amit ki kellene húzni?

18/f

febr. 17. 17:15
 9/18 StevenUp ***** válasza:
65%
Ha tíz perc múlva nem jelentkezik némi részeredménnyel, akkor valszeg megk*rta az áram 😀
febr. 17. 17:53
 10/18 anonim ***** válasza:
81%
Ha nem jelentkezik valószínű sikerült bekapcsolni.
febr. 17. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!