Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szoktatok valakivel perverziók...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok valakivel perverziókról beszélgetni?

Figyelt kérdés
ma 16:56
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Igen, itt szoktam amikor van olyan nő aki nyitott rá. Régen több ilyen volt, ma már csak elvétve.
ma 16:59
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Itt elég ritkán, itt látszólag mindenkinek csak a vanilla sex kell és nagyon nem nyitottak az átlag magyarok a fétisek/perverziók iránt.
ma 17:07
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
Igen régen itt találtam olyan nőt akivel ezekről tudtunk beszélgetni !
ma 17:13
 4/7 anonim ***** válasza:
49%
Nincs. F
ma 17:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen, leginkább itt biszex férfiakkal, de volt már hogy nővel is sikerült privátban eszmétcserélni.
ma 17:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Több férfival beszéltem már itt hosszabb-rövidebb ideig erről-arról, de jelenleg már csak egy emberrel, aki a partnerem is egyben, ugyanaz a kink/fétisünk van, vele szoktam megélni is, nem csak beszélni róla.
ma 18:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Igen. Párommal.

Ritka szerencsèsek közè tartozok,akiknek tabumentes párja van. Mèg nálam is perverzebb,pedig èn se vagyok gyenge perverzióba.

ma 19:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!