Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Srácok tudtok ajánlani halk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok tudtok ajánlani halk műpuncit?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egyet de sajnos mindig vannak körülöttem és nem igazán lenne jó ha meghallanák mit csinálok. 18F

febr. 11. 22:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
50%
Ez a mindent belekevernek meg nezz utana nem valasz. Gyakorlatilag a google-en barmit es barminek az ellenkezojet leiro cikket is talalsz. A kerdesem az volt, hogy tudsz-e hiteles forrast kuldeni?
tegnap 05:39
 12/15 anonim ***** válasza:
66%
Amugy megneztem mibolt keszul a temus jatekom, irja a csomagolasan: TPE. Ez a tudomany jelenlegi allasa szerint nem egeszsegtelen.
tegnap 05:45
 13/15 anonim ***** válasza:
50%

11 es. Nem én vagyok a google scholar :) fogod kis kezeid és utána nézel. Le lehet pontozni, de nekem nincs időm most irodalom jegyzékezni és abc sorrendben cikkeket elkuldeni.

Google scholar a barátod, angolul vannak cikkek róla

tegnap 12:15
 14/15 anonim ***** válasza:
12 es jókat is ki lehet fogni, örülök, hogy egy ilyet találtál:)
tegnap 12:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Ja mégvalami. Ne blikkes cikkeket keress, azért írtam google scholart, ott a tudományos cikkek vannak összegyujtve. Szivesen:)
tegnap 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!