Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nehéz nőt találni szexre?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehéz nőt találni szexre?

Figyelt kérdés

10 nővel beszéltem a neten 1 hónap alatt. De egyik sem akar szexelni velem. Mit kellene változtatnom?

30 - 55 éves között keresgélek

(43 vagyok)

tegnap 17:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Amíg leveleztek, ne tereld a témát a szexre. Próbáld megismerni a chatelés alatt. Kösd le a figyelmét. Ha értelmes vagy, és tényleg egy olyan csajjal ismerkedsz, aki nyitott a továbblépésre, akkor szép lassan kialakul egy szimpátia, és bizalom feléd, és akkor esélyed van egy randira. A randin persze ezer dologgal elbaszhatod, és lehet, hogy csak simán nem lesz kémia. Fel kell kötni a gatyát, és türelmesnek kell lenni. Abban biztos vagyok, hogy ha a szex feldobásával indítasz, hamar lekoptatnak. Hidd el, hogy a nő tudja, hogy meg akarod dugni akkor is, ha nem mondogatod neki az ismerkedés legelején.

F54

tegnap 18:54
 12/21 A kérdező kommentje:

Végre hasznos tanácsok a 11-es, 54 éves férfitól. Köszönöm 🙂

Nálam a szimpátia ott kezdődik, hogy tetszik a nő. És ha nem csak egy szavas válaszokat tud írni, akkor hamar rátérek a lényegre. Én az első randin szexet akarok. És sok nő is így csinálja csak nem mindenkivel

tegnap 19:02
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez így van! Van akivel igen, valakivel nem.
tegnap 19:05
 14/21 anonim ***** válasza:
65%
Én úgy gondolom, a nők sokszor úgy viselkednek, mintha a szex csak a férfiaknak lenne jó. 49f
tegnap 19:13
 15/21 A kérdező kommentje:
A nők inkább előveszik a vibrátort, évekig maszturbálnak, mert nem akarnak férfival dugni érzelem nélkül. Én meg szarok az érzelmekre
tegnap 19:22
 16/21 anonim ***** válasza:

Ez a dolog hosszú évszázadok során lett beleverve a nőkbe. 100 éve még kinézték maguk közül azt a nőt aki csak simán el mert válni a férjétől. Hiába tört ki kb 60 éve a szexuális forradalom, a 60 év nagyon kevés az azt megelőző 1500-hoz képest. A nőknek sokkal, de sokkal nagyobb bizalom kell ahhoz, hogy megnyíljanak, és a vágyaikat lekommunikálják az adott férfivel. Nyilván van sok ellenpélda, de a tendencia mindenképpen ez.

(11)

tegnap 19:25
 17/21 anonim ***** válasza:
Aztán valakivel csak lefekszenek!
tegnap 19:28
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Valamit nyújtani kell nekik. Ha érzelmeket, törődést nem akarsz adni, akkor muszáj lesz pénzt adnod egy rosszlánynak.

Nincs más variáció. Esetleg az, hogy nem 10 nőre írsz, hanem ezerre, és beakad egy. De ha beakad, még mindig nincs rá garancia, hogy megkívánod pont azt az egyet.

tegnap 19:29
 19/21 anonim ***** válasza:

A nőknek azt a 80%-át, akit te hajlandó lennél megdugni csak a férfiak felső, alfahím 10%-a érdekli - amibe úgy néz ki nem tartozol bele.

Ha tudnám a jó megoldást akkor én sem itt irogatnék, hanem a szeretőmet nyalnám :DD

ma 05:08
 20/21 anonim ***** válasza:
Állj neki edzeni. Tapasztalatból mondom, izmosabb kidolgozott test félsiker alapból. Pocakos hasra nem gerjednek 😅
ma 07:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!