Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Naturista szaunaban merevedes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Naturista szaunaban merevedes mit csinalnal?

Figyelt kérdés

Nyilvan a szaunaban ulve magad kore tekersz egy torolkozot es senki nem latja.

De a szaunabol kilepve van egy merulomedence , mindenki abban martozik meg, ott mar nem tudtam magam kore tekerni a torolkozot.

Ti jartatik mar igy? Ha igen, akkor mit csinaltatok?

febr. 9. 16:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
89%

Amit fentebb is írtak, hogy érdemes gyorsan valami másra gondolni, esetleg elkezdeni dúdolni valamit, nekem az is segíteni szokott.

Amúgy meg, ha a merülőmedencében áll fel (ami a hideg víz miatt tényleg nem annyira életszerű) akkor csak fordulj a fel felé, ahol el tudod takarni magad törölközővel ott az is játszik, vagy ülhetsz törökülésbe, az is néha segít, Én ezeket szoktam, de persze mindenki más:D

febr. 18. 20:18
 12/12 anonim ***** válasza:
41%

Feleségemmel együtt járunk szaunázni, így a lehetőségeim kicsit jobbak. Volt rá példa, hogy bizony a velem egykorú harckészültségbe helyezte magát. Volt, hogy nem vettek róla tudomást, de volt, hogy a lányok, nők megmosolyogtak. A férfi vizuális tipus, és bizony ez beindít "dolgokat". Ahogy mondani szokta feleségem ettől féfri a férfi. Megoldás, mikor már kellenetlen, hogy engem valamelyest takarva kivonulunk a zuhanyzóba, ahol befele fordulva a hátam mögül előre nyúlva kb. 2-3 perc alatt csodás kezeivel és technikájávak segít a problémán. Ha medence van, ott azért a hidegvíz nem mindíg tuti siker. Harmadik verzió az öltöző kabin, ha van, vagy a wc.

Ha csak ketten vagyunk a szaunába, ez ritkán van, akkor kézi munka van, száj befejezéssel. Diszkréten.

Két éve volt egy olyan esetünk, hogy két velünk kb. egyidős (40+) szabadgondolkodású és szókimondó nő volt még velünk. Egy idő után az egyik a feleségemhez fordult, hogy szép fªsza van a párodnak, de segíts már rajta, nem látod, hogy szenved? Életem egyik legjobb szopását kaptam. A nézőközönség megtette a hatását.

márc. 3. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!