Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Naturista szaunaban merevedes mit csinalnal?
Figyelt kérdés
Nyilvan a szaunaban ulve magad kore tekersz egy torolkozot es senki nem latja.
De a szaunabol kilepve van egy merulomedence , mindenki abban martozik meg, ott mar nem tudtam magam kore tekerni a torolkozot.
Ti jartatik mar igy? Ha igen, akkor mit csinaltatok?
tegnap 16:22
1/10 anonim válasza:
A merevedést nem pazaroljuk el, ki kell csapni a kis 🤏 gyíkot. 💦💥
2/10 anonim válasza:
Nem zavartatom magam. Bemegyek álló farokkal a merülőmedencébe. Majd lelankad ott a hidegvíztől.
3/10 anonim válasza:
Még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4/10 anonim válasza:
Van olyan életszakasz az ember életében, amikor a kishúga homokozó műanyag formájára is ráizgul, teljesen váratlanul, de akkor még nem jogosult életkorilag behatárolt fórumok látogatására
5/10 anonim válasza:
Csak textilmentesben voltam, de sokan ott sem voltak szégyenlősek a közösségi terekben,ott nem állt.
6/10 anonim válasza:
Én nudista strandon szembesültem a problémával. Annyi öreg térdig érő mellű mama kószál, jó fej, de megkopott negyvenesek és annyira kevés szexbomba, hogy minden az eszedbe jut, csak az erotika nem. Emlékszem, volt idő amikor a haverom nagymamájára is állt az egyszemű kígyó, de akkor még 16 se voltam. 21-2 évesen azért ez már kezelhető egészségesen
7/10 anonim válasza:
Nem szokott ilyen előfordulni. Majd felnősz és elmúlik.
8/10 anonim válasza:
Akkor addig ücsörögsz valahol és nem veszed le a törcsit - probléma megoldva. S jobban is jársz ha nem mutogatod, mert szólnak a szaunamesternek az meg páros lábbal kivág.
9/10 anonim válasza:
El kell terelni a gondolatokat. Ha érzed, hogy baj lesz, akkor gondolj valami lehangoló, hétköznapi dologra, pl. vizsgára, Vámpír Ágira vagy Varga Irénre.
Fejben kell ott lenni.
10/10 anonim válasza:
Gondolj arra hogy mindjárt bejön a napközis tarnéni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!