Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szexelnek autóban sötétben eldugott helyen?
Oda viszik a prostikat? Miért nem lakásra mennek? Attól félnek felveszi videóra a prosti és pénzt követel?
Gyakran látok autókat eldugott helyeken sötétben, közben világít a lámpa. Tehát benne ülnek.

Hát elég nagy balf@sz vagy ha másfél évet vártál 2 szexre...😂😂
Most is azzal foglalkozol, h mások miért csinálják autóban vagy máshol.
Azért mert ott csinálják ahol lehetőségük van, és nem olyan életképtelenek mint te.
Te nagyokos nem vagyok életképtelen. De ha a nő nem volt hajlandó autóban szexelni, sem panzióba menni, akkor kénytelen voltam várni rá. Más nő akkor nem volt, aki szexelt volna velem.
Azóta viszont bepótoltam. Tavaly is amikor szólt ez a nő, hogy dugjam meg éppen barátnőm volt. Így beosztottam, pénteken a barátnőt dugtam, szombaton ezt az alkalmi nőt.

Szóval még egy aljadék is vagy.
És vártál még egy évet.
Vagyis egy igazi balf@sz.

Én azért szexelek autóban este éjfél körül, mert a szexpartnerem csak akkor tud lejönni.
Meg kell várnia míg a férje jó mélyen elalszik.
Este van, hogy a C vitaminját titokban kicseréli altatóra. 🫢
Ilyen feleséget hol lehet találni?
Az egy mese, hogy az altatót nem veszi észre a férjét.
De érdekes a kapcsolatban lévő nők többen akarnak szexelni és megcsalni párjukat mint az egyedülálló nők, akik évek óta nem szexeltek senkivel.

Se autód, se lakásod, se pénzed, se csajod, és egy kuficra vársz egy évet?
Elvarázsolt egy fazon lehetsz.🤣

Szerintem is egy balf@sz vagy.😂
Ráadásul azt az egy szerencsétlen nyomorultat is megcsaltad akinek még te is jó voltál valamire.

"Az egy szerencsétlen nyomorultat is megcsaltad akinek még te is jó voltál valamire."
"Te egy jó nagy barom vagy ha megcsaltad az akkori barátnőd"
Hány évesek vagytok? 10 évesek? 🤣A barátnőm is csak szexkapcsolat volt. Akkor azzal kefélek párhuzamosan akivel akarok. Nem tartós kapcsolat volt. Majd ha nektek is azt mondaná egy nő, hogy csak 3 hetente hajlandó találkozni veletek, akkor ti is kefélnétek mással közben. Én ezt nem nevezném megcsalásnak. Ki tudja mellettem hány férfivel szexelt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!