Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szexelnek autóban sötétben eldugott helyen?
Oda viszik a prostikat? Miért nem lakásra mennek? Attól félnek felveszi videóra a prosti és pénzt követel?
Gyakran látok autókat eldugott helyeken sötétben, közben világít a lámpa. Tehát benne ülnek.

Ahogy fent is írják, a leggyakoribb okok:
- Nincs máshol hely (mamahotel, házasok, nem akarnak panziót fizetni stb.).
- Szeretnek szabadtéren, autóban dugni (fő a változatosság).
- Menet közben egyszerűen jön az ihlet és nem mennek hazáig.
Prosti nem fog odamenni kamerázni, mert nem tudja ki ül az autóban (lehet egy agresszívabb pasi is aki kiszáll és darabokra töri a telefonját). Ha fel is venné még meg kellene keresnie rendszám alapján ki a tulaj, annak a telefonszámát és úgy bezsarolni. Nem csak hogy macerás "meló" de még kockázatos is. A k.rvát ha csendben viszi az ipart békén hagyja a hatóság, de a zsarolás az más műfaj, az már Btk. kategória! Nem vállalnak be felesleges kockázatot.
#12 "Prosti nem fog odamenni kamerázni, mert nem tudja ki ül az autóban (lehet egy agresszívabb pasi is aki kiszáll és darabokra töri a telefonját)"
Úristen 🤣🤣 Te félreérted miről beszéltem. 😱
Arról, hogy a prosti a SAJÁT lakását bekamerázhatja. És ha jön a vendég, akkor felveszi a szexet rejtett kamerával... Ezért gondoltam, hogy inkább elviszi kocsiba a prostit a férfi mert ott nem kell attól félnie, hogy felvétel készül róla.

Ami meg az autós k.rvákat illeti. A többsége az út mellett strichel. Telefonon k.rvát hívhat a kuncsaft kocsiba, van 1-2 prosti amelyiknek nincs pecuja és csak házhoz megy / autóban csinálja, vagy a kuncsafttal amikor közlik, hogy sos répa 10k pecubérlés még 5k akkor közli, hogy autóban lesz a fuvar.
Akiket viszont autóban látsz töcskölni azok 99%-ára az igaz amit a #12-es pont alatt írtam (kivéve az útmenti k.rvák rendelési helye, de ők nem éjjel dolgoznak, hanem nappal amikor van autós és főleg kamionos forgalom).
"Izgató a lebukás veszélye"
Láttam olyat is, hogy út mellett állt az autó. Biztos ott szopatta a nőt. Szembe jöttek az autók. Ez a férfinek egy vágya lehetett, hogy nyilvános helyen csinálja, de mégsem látják meg a sötétben.
#15 "Ami meg az autós k.rvákat illeti. A többsége az út mellett strichel."
Mint már mondtam itt nincs utcai prosti 20 km-es körzetben. Csak neten hirdető nő. Azoknak meg 99% van bérelt lakása. Nem hiszem, hogy elmenne kocsiba dugni a prosti, csak azért mert a vendég kevesebbet akar fizetni.
#12 "Nincs máshol hely (mamahotel, házasok, nem akarnak panziót fizetni"
Engem ez azért idegesít, mert amikor egy nő szexelt volna velem, ő nem volt hajlandó panzióba menni. És autóban sem akart szexelni. Ő hozzá sem lehetett menni. Hanem fél évet kellett várni, hogy a szüleim elmenjenek nyaralni. Hogy a nő eljöhessen hozzám kefélni. Utána volt amikor egy évet vártam amire eljött hozzám, mert akkor voltam egyedül.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!