Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az baj, hogyha az újdonsült...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj, hogyha az újdonsült 51 nm-es panellakásomat egy takarítószolgával szeretném kitakaríttatni, akit alázhatok és szadizhatok közben?

Figyelt kérdés

ma 12:32
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

18-as vagyok: természetesen semmit, pont ez volt a lényeg. Sőt, a Domina úrnőnek még én fizettem érte. Persze cserébe kaptam bármit, amit előre megbeszéltünk (bdsm).

A pasinál már nem volt ilyen bdsm központú a dolog, de ott is kaptam néha alázást, némi fizikai fenyítést, meg nagyritkán sz . patást. De sokszor "önzetlen" házimunka volt csak. Cserébe persze neki nem fizettem semmit.

ma 16:55
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer láttam ilyen hirdetést smpixie-n, hogy valaki vállalt ilyen takarítást, bár hiába írtam neki nem válaszolt rá. Ha tudtok ilyen személyt ne tartsátok magatokban. Nálam lehet meztelen, erényövben, bilincsben, női ruhában is stb. közben.
ma 17:09
 23/24 A kérdező kommentje:
#22: Nálam is lehet ezekben, sőt még ki is sminkelem, ha szeretné...
ma 17:16
 24/24 anonim ***** válasza:
Ez olyan, mint ami az Alföldön megy: csicskáztatás, ami büntetendő cselekedet.
ma 20:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!