Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az baj, hogyha az újdonsült...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj, hogyha az újdonsült 51 nm-es panellakásomat egy takarítószolgával szeretném kitakaríttatni, akit alázhatok és szadizhatok közben?

Figyelt kérdés

ma 12:32
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

#8: Pasi vagyok, és lehet férfi és női szolga is felőlem, biszex vagyok.

#9: Vállalhatatlan, ha annak gondolod, amúgy nem az. Szüleimmel amúgy sem túl jó a viszony, hogy elmondjak ilyeneket nekik.

ma 13:54
 12/23 tejjelkifili ***** válasza:
74%
#11 ha vállalható, akkor tegyél ki egy facebook posztot, hogy ilyenre keresel :D
ma 13:59
 13/23 A kérdező kommentje:
#11: Smpixie aprók részébe fogok.
ma 14:03
 14/23 anonim ***** válasza:
67%
Miert pont takaritas kozbe? Akkor sose fog végezni🤣
ma 14:09
 15/23 A kérdező kommentje:
#14: Sokkal fancybb, ha valaki csinálja helyettem, kényelmesebb, meg izgibb is, ha szadizok közben valakit...
ma 14:20
 16/23 anonim ***** válasza:
34%
Te beteg vagy
ma 14:27
 17/23 A kérdező kommentje:
#16: Szerintem nem vagyok az, csak a társas szükségleteimet szeretném kielégíteni.
ma 14:51
 18/23 anonim ***** válasza:
79%

Én csináltam ilyet először fizetős dominának később egy pasinak (mivel lányt nem találtam akit érdekelt volna).

Minden héten mentem hozzá. Takarítás, kertészkedés, kocsi lemosása, bevásárlás. Hétköznap néha felhívott apróbb feladatokkal pl. postáról elhozni valamit vagy megvenni valamit. Néha apróbb javítások, festés, glettelés.

Voltam nyaralót rendberakni ez egy 4 napos hosszúhétvégés meló volt. Vett egy lepusztult nyaralót és én hoztam rendbe. Kertben fullos bozótírtás, utána ház teljes kitakarítása, festése, apróbb dolgok kijavítása.

Annyit azért tudnod kell, hogy ha valaki ezt bevállalja az nem olyan lesz mint egy profi takarító(szolgálat). Nekem is sok idő kellett mire belejöttem a takarításba mostmár profi szinten, gyorsan csinálom. A házfelúítási munkákban gyerekkorom óta tapasztalatom van, szóval az enm gond, de a takarítás is egy fullos meló amit egy kicsit nem árt megtanulni. Ha türelmes vagy a szolgával akkor belejön, ha egyszeri alkalomra keresel akkor vagy legyen feltétel a tapasztalat vagypedig ne várj sokat.

ma 15:21
 19/23 anonim ***** válasza:
82%
#18: És mennyit fizettek ezért neked egy napra?
ma 15:25
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem tarsas szukseglet kielegites ha takaritas kozbe szadizod
ma 15:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!