Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez teljesen normális ez a pasi? Hogy volt képe amúgy ehhez ? Megcsináljam ?
Egy befolyásos amúgy jóképű helyes okos srác. De én utalom őt..túlzottan rafinált, hazug, és ez miatt egyszer már elküldtem hogy ne engem akarjon manipulálni hanem a többi k.ját..meg elég nagyképű is. Hiába minden tényleg nem bírom a jellemét.
Csak sajnos az a helyzet alakult ki hogy nem kevés pénzel tartozok neki és nem tudom megadni. És ma egy olyan üzenet fogadott “hogy nekem nem kell a pénzed meg nem fogom rajtad le verni sem elvan engedve, de cserébe el jössz szépen velem egy körre (ezt szebben fogalmazta) vagy csak simán le sz.psz ez a két választás van.
Még semmit nem írtam. Reflexből nemet mondtam volna..mert tudom hogy egy lelketlen szörnyeteg..de sehogy nem tudom megadni azt a pénzt. Ebbe akaratom ellenére bele kell mennem ? 32 f 28 n
Mi garantálja, hogy nem fog még több követeléssel zsarolni? Ha egyet is teljesítesz, onnantól kezdve mindig jöhet egy következő. Fizesd ki a tartozást, ezt oldd meg. A másik oldala, hogy ha ezt megcsinálod akkor ez fog rólad elterjedni és nem mosod le magadról.
Prosti leszel a végén vagy szexrabszolga.
Mert Te normális vagy, hogy kölcsön kérsz?
Aki akarja, megoldja.
Jaj, de sz... kamu...
Hiaba pontoztal le, a kozeg es a figura a legalja narcisztikus. Aki ezektol nem szabadul meg, annak maganak is valamilyen mentalis problemaja van - errol amugy a szakirodalom is beszel. ;-)
Te keverni akarsz ezzel a csavoval es itt akarsz megerositest szerezni hozza. Akkor hajra! De ne csodalkozz, hogy ugy fogsz jarni, ahogy itt tobben is josoljak. A te eleted, a te dontesed. ;-)
Ha nem a "napi kamu" részlegen vagyunk:
ha egyszer is belemész abba, amit kér, konkrétan 0 garancia van arra, hogy utána nem lesznek újabb és újabb kérések feléd. "Rafinált és hazug" férfiként jellemezted, akkor bármi kitelhet tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!