Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez teljesen normális ez a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez teljesen normális ez a pasi? Hogy volt képe amúgy ehhez ? Megcsináljam ?

Figyelt kérdés

Egy befolyásos amúgy jóképű helyes okos srác. De én utalom őt..túlzottan rafinált, hazug, és ez miatt egyszer már elküldtem hogy ne engem akarjon manipulálni hanem a többi k.ját..meg elég nagyképű is. Hiába minden tényleg nem bírom a jellemét.

Csak sajnos az a helyzet alakult ki hogy nem kevés pénzel tartozok neki és nem tudom megadni. És ma egy olyan üzenet fogadott “hogy nekem nem kell a pénzed meg nem fogom rajtad le verni sem elvan engedve, de cserébe el jössz szépen velem egy körre (ezt szebben fogalmazta) vagy csak simán le sz.psz ez a két választás van.

Még semmit nem írtam. Reflexből nemet mondtam volna..mert tudom hogy egy lelketlen szörnyeteg..de sehogy nem tudom megadni azt a pénzt. Ebbe akaratom ellenére bele kell mennem ? 32 f 28 n

ma 18:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
És így kezdődik a prosti élet. Utána megdug a haverja, annak a haverja, így tovább. Nők. Soha ne tartozzatok pasinak semmivel. :)
ma 18:18
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Mi garantálja, hogy nem fog még több követeléssel zsarolni? Ha egyet is teljesítesz, onnantól kezdve mindig jöhet egy következő. Fizesd ki a tartozást, ezt oldd meg. A másik oldala, hogy ha ezt megcsinálod akkor ez fog rólad elterjedni és nem mosod le magadról.

Prosti leszel a végén vagy szexrabszolga.

ma 18:24
 3/10 anonim válasza:
100%
Szép mese, nincs ma suli?
ma 18:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Mert Te normális vagy, hogy kölcsön kérsz?

Aki akarja, megoldja.

Jaj, de sz... kamu...

ma 18:30
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
De mit akarsz te egy narcisztikussal? Miert nem hagyod ott ezt a kozeget?
ma 18:32
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Ó, megint van valami új török sorozat az Izaura TV-n?
ma 18:37
 7/10 anonim ***** válasza:
15%

Hiaba pontoztal le, a kozeg es a figura a legalja narcisztikus. Aki ezektol nem szabadul meg, annak maganak is valamilyen mentalis problemaja van - errol amugy a szakirodalom is beszel. ;-)

Te keverni akarsz ezzel a csavoval es itt akarsz megerositest szerezni hozza. Akkor hajra! De ne csodalkozz, hogy ugy fogsz jarni, ahogy itt tobben is josoljak. A te eleted, a te dontesed. ;-)

ma 18:41
 8/10 anonim válasza:
65%

Ha nem a "napi kamu" részlegen vagyunk:

ha egyszer is belemész abba, amit kér, konkrétan 0 garancia van arra, hogy utána nem lesznek újabb és újabb kérések feléd. "Rafinált és hazug" férfiként jellemezted, akkor bármi kitelhet tőle.

ma 19:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Irass vele alá egy papírt előtte, hogy a tartozásod rendezésre került és kijelenti, hogy nem tartozol neki semmivel.
ma 19:56
 10/10 anonim ***** válasza:
9: ez tenyleg jo otlet lenne. Egy korrekt figuranal, de nem ennel a narcisztikusnal. Bolond lenne alairni. A kerdezo meg keverni akar vele, de lebukott ezzel a kamuval. 🤫😉👏🤣🤷‍♀️
ma 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!