Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi alap a szexben?
Mi az az igény amiről nem tudnátok letenni?
Mondjuk tudnátok olyan emberrel kapcsolatban lenni aki mondjuk orálisan nem kényeztet?
Nemet is írjatok ha lehet😀
Biztos furcsának tűnik mert egyébként semmi különleges szexuális fantáziám nincs, sem fétisem.
De ha többé nem szorítaná meg senki a nyakam szex előtt/közben biztos elsírnám magam :D
Nálam ez olyan mint egy bekapcsológomb.
Hamarabb engedném el az orális kényeztetést.
Nem tudnék arról lemondani, hogy megfelelő ideig bírja a férfi. Bírja addig, amíg én elmegyek, mert engem nyalással, ujjazással nem lehet kielégíteni. Ezeket nyugodtan elengedem. Ha a férfi igényli az orális szexet, szívesen. Ha nekem akarja csinálni lehet, de én nem kérem magamtól.
Továbbá nem engedném el a csókolózást.
Alap: ami mindkét félnek fontos, ez meg egyénenként változó.
A saját szexuális preferenciáimat nem sorolnám fel, eléggé eltér az átlagostól :) Viszont mivel némi iq szorult belém így nem követelem ki senkitől, ha nincs meg a közös pont akkor egyszerűen nem ismerkedem vele és kész (mert minek, túl idős vagyok már félmegoldásokkal beérni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!