Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi alap a szexben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi alap a szexben?

Figyelt kérdés

Mi az az igény amiről nem tudnátok letenni?

Mondjuk tudnátok olyan emberrel kapcsolatban lenni aki mondjuk orálisan nem kényeztet?

Nemet is írjatok ha lehet😀

ma 14:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
26%

Biztos furcsának tűnik mert egyébként semmi különleges szexuális fantáziám nincs, sem fétisem.

De ha többé nem szorítaná meg senki a nyakam szex előtt/közben biztos elsírnám magam :D

Nálam ez olyan mint egy bekapcsológomb.

Hamarabb engedném el az orális kényeztetést.

ma 14:17
 2/12 anonim ***** válasza:
43%

Nem tudnék arról lemondani, hogy megfelelő ideig bírja a férfi. Bírja addig, amíg én elmegyek, mert engem nyalással, ujjazással nem lehet kielégíteni. Ezeket nyugodtan elengedem. Ha a férfi igényli az orális szexet, szívesen. Ha nekem akarja csinálni lehet, de én nem kérem magamtól.

Továbbá nem engedném el a csókolózást.

ma 14:28
 3/12 anonim ***** válasza:
18%

Alap: ami mindkét félnek fontos, ez meg egyénenként változó.

A saját szexuális preferenciáimat nem sorolnám fel, eléggé eltér az átlagostól :) Viszont mivel némi iq szorult belém így nem követelem ki senkitől, ha nincs meg a közös pont akkor egyszerűen nem ismerkedem vele és kész (mert minek, túl idős vagyok már félmegoldásokkal beérni).

ma 14:39
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Engem nem zavarna, ha ettől függetlenül normális előjáték van. Sőt, sokkal jobban zavarna, ha kézzel nem hajlandó odanyúlni pl. Valahogy a nyalás olyan, jó ha van, de elhagyható dolog nekem.
ma 14:43
 5/12 anonim ***** válasza:
49%
Hogy a férfinek van orgazmusa, a nőnek meg nincs
ma 14:43
 6/12 anonim válasza:
41%
Szerintem hiába írom le, hogy a kölcsönösség mert alapot jelent. Nyilván nem fogok olyasmit tenni ami nekem nem jön be és ha nem érti meg akkor byebye.
ma 14:44
 7/12 anonim ***** válasza:
Hmmm. Talán jó lenne ha levenné a ruháját, megengedné hogy hozzá érjek. Az elején ne azzal kezdje hogy oké, de dugás nem lesz. A teljes sötétség helyett egy kus fény. Érjen hozzám. A többiről le tudnék mondani!
ma 15:02
 8/12 anonim ***** válasza:
#7 Szegény. Mióta?
ma 15:06
 9/12 anonim ***** válasza:
Pisiszex.
ma 15:19
 10/12 Eric Griffin ***** válasza:
0%
#1 kevesebbet kellett volna recskázni úgy, hogy közben felakasztod magad az ajtó kilincsre és akkor nem lenne semmi ilyen problémád
ma 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!