Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerinted az ember ki kell...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted az ember ki kell próbáljon valamit ahhoz, hogy el tudja dönteni, hogy akarja/szereti-e, vagy sem?

Figyelt kérdés

Azért tettem ebbe a kategóriába a kérdést, mert az ismerősömmel ilyen téren jött szóba a dolog.

Szerinte amíg az ember ki nem próbál valamit, addig nem jelentheti ki, hogy azt ő nem szereti/akarja/vágyik rá.

Tehát: nem mondhatod azt, hogy nem szeretsz repülni, míg ki nem probáltad, nem mondhatod, hogy nem szereted a drogokat, míg ki nem probáltad és nem mondhatod, hogy heteró vagy, míg a saját nemeddel ki nem próbáltad.

Én meg úgy gondolom, hogy egyáltalán nem kell kipróbálni valamit, hogy tudjam "na ezt biztosan nem szeretném". Szerintem el tudom dönteni anélkül is. De ilyenkor mindig megkapom a "honnan tudod, hisz sose próbáltad?" szöveget.

Én nem tudok érvelni ellene, mert a másik egyáltalán nem így működik, így nem tudok sem példát, sem érvet felhozni ellene.

Ti mit gondoltok erről?

Az ismerősöm nagyon fűz, hogy próbáljak ki valamit, amit én nem szeretnék (mert nem vágyom rá, nem kívánom) és nem tudom, hogy hogyan értessem meg vele, hogy nem kívánom, úgy, hogy közben sose próbáltam.

febr. 3. 07:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
28%

Soha a büdös életben eszembe sem jutott hogy békacombot egyek, és szükségem sem volt rá.

Aztán amikor Vietnamban voltam, akkor kénytelen voltam megkóstolni, hogy a vendéglátót meg ne sértsem.

Piszokul bejött!!!

Ugyanígy jártam a hagymás vérrel is: hányni tudtam ha rágondoltam, aztán meg: szuper!

A sízéstől kivert a víz! Kipróbáltam: imádom!

És igen: kipróbáltam a többest, és életformámmá vált - holott a neveltetésem nagyon tiltotta!

És ugyanez a helyzet a biszex-szel is...

Vallom, hogy mindent ki kell próbálni, hogy teljes lehessen az ember élete!

Van lehetőség egy próba után örökre elfelejteni ha negatív a tapasztalat!

Úgy soha nem nyilatkozom, hogy nem tudom miről beszélek, mert nem próbáltam ki...

febr. 3. 21:17
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Orokre nem lehet elfelejteni semmit, a tudatalattiba minden bennemarad
febr. 3. 21:29
 13/14 Oldfire ***** válasza:
52%
Az alapvető inteligenciához hozzátartozik, hogy különbséget tudj tenni jó és rossz között.
febr. 4. 06:33
 14/14 Senior Séf ***** válasza:
A dolog mibenlététől függ. Természetesen a vízbefúlást nem kell kipróbálni, hogy evalaki el tudja dönteni, hogy akarja/szereti-e, vagy sem.
febr. 5. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!