Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hatékony pénisz méret növelő módszer?

pumpa.
Vastagságra nagyon jót tett.
De nem 1-2 hét után...
Kb másfél éve használom.
Mostanában már nem annyira mert nagyon elfáradok a sok teendőm miatt.
Csináltam egy saját edzéstervet.
Sokan már itt feladják.
Mindenki szervezete más.
Van akinél hamarabb van akinél később vagy soha nem változik semmi.
Nekem kb a negyedik hónap után lett mérhető eredmény 3 mm.
Most járok 1.5 cm hossznövekedésnél.
Ami nagyon látványos lett,hogy lankadtan sokkal nagyobb.
Az már az első hónapban látszott.
Szoktam még jelqzni is néha.
Illetve van még pár dolog ami segített.
Ha komolyan érdekel a dolog akkor küldök linket is ahol utána olvashatsz.
Sok kínlódás amúgy.
Nekem az eredeti méret 16 cm volt most 17,5 a hossza,pumpában pedig 18 fölé megy. Igaz én nem a hossz növelése érdekében kezdtem el használni hanem mert nekem a bal oldali barlangos test alig akart működni. Le volt/van épűlve.
Sajnos korábban nem gondoltam,hogy ez bekövetkezhet. Nekem a gatyában mindíg balra megtörve volt a péniszem,és ahol megtört ott annyira gyenge lett az évek folyamán,hogy ha a hegyét a testem felé megmondtam akkor megrogyott a péniszem.
Ez megnehezítette a behatolást és kissé fájdalmassá tette a szexet.
1.5 év elegendő volt,hogy kb 90%-ban visszaállítottam az erekció azon a részen. Most már csak akkor van egy kicsi ív ha teljesen feláll.
Köszönöm az eddigi válaszokat! Úgy látom túl sokan nem jutottak eredményre sajnos. Kivéve az utolsó, utána nézek annak amit írsz, hátha bejön (persze csak ha minden oké a módszerrel).
Válaszolva a méret kérdésekre, én amúgy már örülnék ha annyi lenne mint #2-es válaszolóé, ugyanis nekem 10/3.2 körül van.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!