Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van általanos iskolás szexuáli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van általanos iskolás szexuális élményed? Hogy élted meg ilyen fiatalon? Mi volt az?

Figyelt kérdés
Nekem egy lány megmarkokta farkam, azt hittem majd elélvezek, nagyon élveztem.
jan. 26. 08:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
63%

Volt, hetedikben! A lányok azon sutyorogtak egymással, hogy kell megfejni egy fiút. Osztálykiránduláson, kicsit kapatosan engem szemeltek ki erre, kicsit megijedtem tőle de aztán nem bántam. Több menetet is húztak. Később nagyon szégyellte a trió, könyörögtek hogy ne mondjam el senkinek. Így is tettem de párszor még megtörtént a hallgatásért cserébe. Pont az "osztály szépe" tette, aki amúgy szóba nem állt volna velem, sőt kifejezetten utált.

A másik pedig a tesitanárnőtől, lehetett választani az órai munka elégtelen+igazolatlan hiányzás vagy nap végén a pálca között. Utóbbi elviselhetőbb volt az otthoni egész estés lelki fröccsnél, inkább ezt választottam. Nagyon fájt, csípett a pálca, de végig állt a farkam verés közben. A tanárnő meg erősen és kitartóan vert, később bevallotta, hogy szeret verni, élvezte ahogy sírunk és szenvedünk a kezei alatt. Többször ezért nem vittem cuccot, hogy az ötödik óra után mehessen a szertárba, de már reggel remegtek a lábaim.

jan. 26. 10:45
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Tapizás

19/n

jan. 26. 11:44
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Lány osztálytársammal csók , tapizás. Nyolcadikosok voltunk. Akkor láttam először a valóságban is puncit. Símogattam neki, egész nap szagolgattam a kezem utána. 😅 Isteni illata volt.
jan. 26. 12:04
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Hatodikos koromban egy délután megmutattuk egymásnak hogy mink van és persze meg is érintettük.

Nagyon boldog voltam,alig vártam a következő alkalmat.

jan. 26. 13:52
 15/16 anonim ***** válasza:
62%
Az akkori pasim nagyon megdugott a wc-ben. Alig bírtam csendben maradni
jan. 27. 10:44
 16/16 anonim ***** válasza:
65%
A fiúk mindig lestek az öltözőben..és állandóan simiztek..N
jan. 28. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!