Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általános iskolás bi élmény miatt lehet később biszex vágyam?
Ha azért tennéd, hogy megerősítsd: NEM vagy bi, akkor inkább ne tedd.
Az inger általában inger, tehát a tested vsz. élvezni fogja, bárki is csinálja neked, mentálisan viszont úgy tűnik, nem akarod. Akkor inkább ne.
Én nem tudok meleg tejet inni (öklendezem a forralt tej szagától is) - de nem jut eszembe forralt tejet inni csak azért, hogy megtudjam, tényleg utálom-e.
Ha ezen fantáziálsz, akkor 99÷, hogy élveznéd, ha egy srác végre újra jól leszopna - amiben abszolút nincs semmi gáz, csak ne mondd már, hogy csak azért akarod, hogy megtudd, nem vagy-e bi. Amúgy meg hajrá :)!
"A végén minden óra úgy indult, hogy leszopott."
És te őt egyszer sem?
7:Én egyszer sem.
6:Nem kaptam 1 levelet se.
5:Nem gondoltam át még ezt. Jogos. Nem tudom kivel.
Ha megvolt (megvan) benned a biszexuális genetikai hajlam, akkor egy ilyen fiatalkori élmény simán "bekapcsolhatja" fejben az ilyen irányú érdeklődést. Főleg, hogy a megfogalmazósodban ez az élmény inkább pozitív, hisz rendszeressé vált. Maga a tény, hogy ismét foglalkoztat a gondolat, számomra azt mondja, valamilyen mértékben, de biszex érdeklődésű vagy. Heterónak eszébe se jutna ilyen próba.
Azt viszont, hogy tényleg ettől az élménytől lettél biszex, vagy amúgy is ez lett volna a sorsod, azt soha senki meg nem mondja biztosra. De igazából nem is számít. Lényeg, bármi is történjék a partnered és közted, ha mindketten szeretnének, az rossz nem lehet, csak jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!