Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet férfiaknál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet férfiaknál késleltetni azt hogy ne pár lökésre menjen el?

Figyelt kérdés
Beszélgettünk róla a férjemmel hogy mi lehet az oka mert ez így nagyon kevés, az orális pedig már engem nem hoz lázba, még ő ugye azzal próbál először kielégíteni. Otthon csinálható trükkök is érdekelnek. Van erre egy torna tudom csak nem indult mert kevés volt a létszám. Bár el nem tudom képzelni hogy csoportosan hogy lehet ezt csinálni .

jan. 24. 07:09
1 2
 11/15 jpeacefuler ***** válasza:
A befőttesgumi elég primitív módszer. Lehet kapni erre a célra kifejlesztett eszközt. Úgy hívják, hogy péniszgyűrű. Bármelyik online szexshopban meg lehet találni. Bár állítólag az inkább az erekció fenntartására szolgál, de van neki némi késleltető hatása is. Ha már a szexshopban nézelődsz, akkor nézd meg a késleltető típusú készítményeket is. Vannak krémek, meg talán tabletták is. Az, hogy melyik a hatásosabb, azt a termékhez írt véleményeknél tudhatod meg. Azokat olvasd el mindenképp. Van erre megoldás biztosan, kiváltképp, ha a férjed is szeretne ezen változtatni. Sok sikert nektek!
jan. 24. 13:32
 12/15 anonim ***** válasza:

Ritkán van szex.

Nem önkielégít.

Szánjatok több idézetet a dologra!!!

Pl egy gyors orgazmus után pihenjetek,simogasd had regenerálódni aztán ha kezd ébredezni akkor mehet tovább.

Nekem az első menet 10-15 perc.

A következő már 20 felett van.

Eddig egy nővel voltam akinél volt 3ik,4ik menet is ez már egész éjszakás program volt...

Kicsit kell kurvulnia a nőnek.

Szopd le pl nap közben,este tovább bírja majd.

Én vettem vibrátort ilyen gumikuki.

Azt is veszoktuk néha vetni jó látni ahogy a feleségem élvezi aztán kicsit tágabb is mire én nézegettem így tovább tart.

Lehet még venni olyan felcsatolhatós dokit is amibe belefér a pénisz azzá korlátlan ideig lehet szexelni.

Kb ennyi tippet tudok ffiként írni.

jan. 24. 16:37
 13/15 anonim ***** válasza:

"A befőttesgumi elég primitív módszer."

Ja, ma sok az agyfaló bogár tenyésztő. Hányféle méretben és erősségben van péniszgyűrű? Kettő? Mert befőttesgumiból végtelen számú variáció állítható elő.

jan. 24. 17:52
 14/15 jpeacefuler ***** válasza:
Van legalább 4-5 fajta méret, és kapaszkodj, RUGALMAS.
jan. 24. 18:15
 15/15 anonim ***** válasza:
72%

Dapoxetin...késleltető hatása van...mellé egy kamagra attól meg tovább áll és keményen..de van Kamagra Super tabletta,abba benne van mindkettö hatása kombinálva.

Nem fog belehalni sok folyadékkal vegye be,várjon egy fél óra-órát aztán mehet a menet.

Ha elélvez esetleg,akkor 10perc szünet és könnyen feláll utána is ha izgatod öt szájjal,,vagy akármivel,akkor mar tuti fogja birni.

jan. 25. 12:00
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!