Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet férfiaknál késleltetni azt hogy ne pár lökésre menjen el?
Ritkán van szex.
Nem önkielégít.
Szánjatok több idézetet a dologra!!!
Pl egy gyors orgazmus után pihenjetek,simogasd had regenerálódni aztán ha kezd ébredezni akkor mehet tovább.
Nekem az első menet 10-15 perc.
A következő már 20 felett van.
Eddig egy nővel voltam akinél volt 3ik,4ik menet is ez már egész éjszakás program volt...
Kicsit kell kurvulnia a nőnek.
Szopd le pl nap közben,este tovább bírja majd.
Én vettem vibrátort ilyen gumikuki.
Azt is veszoktuk néha vetni jó látni ahogy a feleségem élvezi aztán kicsit tágabb is mire én nézegettem így tovább tart.
Lehet még venni olyan felcsatolhatós dokit is amibe belefér a pénisz azzá korlátlan ideig lehet szexelni.
Kb ennyi tippet tudok ffiként írni.
"A befőttesgumi elég primitív módszer."
Ja, ma sok az agyfaló bogár tenyésztő. Hányféle méretben és erősségben van péniszgyűrű? Kettő? Mert befőttesgumiból végtelen számú variáció állítható elő.
Dapoxetin...késleltető hatása van...mellé egy kamagra attól meg tovább áll és keményen..de van Kamagra Super tabletta,abba benne van mindkettö hatása kombinálva.
Nem fog belehalni sok folyadékkal vegye be,várjon egy fél óra-órát aztán mehet a menet.
Ha elélvez esetleg,akkor 10perc szünet és könnyen feláll utána is ha izgatod öt szájjal,,vagy akármivel,akkor mar tuti fogja birni.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!