Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet férfiaknál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet férfiaknál késleltetni azt hogy ne pár lökésre menjen el?

Figyelt kérdés
Beszélgettünk róla a férjemmel hogy mi lehet az oka mert ez így nagyon kevés, az orális pedig már engem nem hoz lázba, még ő ugye azzal próbál először kielégíteni. Otthon csinálható trükkök is érdekelnek. Van erre egy torna tudom csak nem indult mert kevés volt a létszám. Bár el nem tudom képzelni hogy csoportosan hogy lehet ezt csinálni .

jan. 24. 07:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
30%
Van egy pont amit meg kell nyomni, utána tudja foytatni. Keress rá
jan. 24. 07:12
 2/15 anonim ***** válasza:
72%
Biztos a szemére gondolt az 1.
jan. 24. 08:11
 3/15 anonim ***** válasza:
39%

Miért mentél férjhez gyorstüzelőhöz? Biztos jó fej meg minden, de direkt miért mondtál le a normális szexuális életről?

Nem sok mindent lehet vele csinálni.

jan. 24. 08:47
 4/15 anonim ***** válasza:
51%

Én is ugymond gyorstüzelő vagyok. Ennek egyszerü oka van. Nem tudom más pasiknál mi az oka csak magamból indulok ki.

Amikor szexre gondolok túl erös a vágy. Ahhoz tudnám hasonlitani, mint ahogy biztosan láttál már olyan kutyát vagy macskát enni amelyik napok óta nem evett és végre kap ételt. Majd megfullad annyira mohon eszik. Senki nem veszi el elölle, mégis, nem tud uralkodni magán, csak habzsolja az ételt.

Igy van ez a szexel is. Túl erős a vágy, annyira kivánja veled a szexet.

De a jó hír az hogy ezen lehet segiteni. Dobd el a szak könyveket amik a türelemről meg ilyen baromságokról ir. A titok csak a megszokás. Vagyis lehetöség szerint naponta legyen szex. Bár a nők nem túlzottan kedvelik a viszonzatlan szexet de ez segithet. Ha rendszeresen leápolod orálisan, szinte megszokja és a normál közösülés hosszabb lehet. De ami fontos, amit már nehezebb tanitani hogy rákell vezetned a pasid arra hogy a farkán kivül van keze és nyelve is. Használja őket ő is. Az sem egy utolsó dolog ha ő is csinál neked önzetlen szexet. Ezt ugy értem,hogy úgy elég ki hogy nem vár érte viszonzást. Kézzel, nyelvel,....

Viszont egy kellemetlen negativ dolgot is megkell emliteni. Sajnos az is benne lehet a pakliban hogy már unja veled a szexet. Talán alig várja vége legyen és valami mást szeretne csinálni. Számitógépezni, filmet nézni, stb... Ha ez van a pakliban, sajnos ehhez komoly türelem kell a részedről. Sok évi kapcsolat után ez könnyen megeshet. Ha ez a helyzet, ebből kikell zökkentened mert hamarosan ajándék lesz egy kis érintés amit kapsz.

jan. 24. 09:33
 5/15 anonim ***** válasza:
Szerintem úgy, hogy legyen több menet, főleg ha ritkán van szex. Aki ritkán csinálja az hamar elsül, ezért érdemes lenne előtte egy cumi vagy egy kézrátéttel kicsapni. Vagy a másik opció, hogy kézzel elégít ki és utána nem fog érdekelni hogy hamar elsül. 49F
jan. 24. 09:45
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Hokizással fejleszthető. Esténként kezdje el verni, és mikor érzi, hogy már csak 5-6 rántás kell az izom összehúzódáshoz, hagyja abba, engedje el. Várja meg, míg lankadni kezd, majd újra kezdje polírozni a kobrát.

Pár hét után meg lehet próbálni a keféléssel is. Hozd magad befogadó állapotba, majd tegye be lassan a brácsát félig, és ne mozogjatok. Amikor csökken az izgalmi állapot, lassan, kicsiket mozogjon. Mikor érzi azt az érzést, amit recskázás közben amikor el kellett engedni, akkor álljatok meg, akár ki is veheti, amíg nem csökken az inger.

Neked elég rosszak lesznek ezek az együttlétek, de némi gyakorlás után valószínűleg a hosszabb meneteket is bírni fogja.

jan. 24. 10:17
 7/15 anonim ***** válasza:
29%

Nem értem, hogy valaki hogy mehet hozzá valakihez, aki fél percet bír. Persze persze, szerelmes voltál, nem csak a szex fontos, blabla.

De hogy a pék phaszába lesz valaki szerelmes egy emberbe, aki fél perc alatt elsül?

jan. 24. 10:41
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát egyrészt ne 2 hetente egyszer élvezzen el, mikor szexeltek. Hadd masztizzon, vagy elégítsd ki gyakran. Illetve nagyon tuti nálam, ha iszok valamit előtte, 1-2 pohár bor pl.
jan. 24. 11:14
 9/15 anonim ***** válasza:
Gyakori orgazmus, szex közben meg álljon meg, ha érzi, hogy közel van... akár 4-5 ször is... előbb utóbb tovább fogja bírni.
jan. 24. 11:57
 10/15 anonim ***** válasza:

Befőttesgumi a heréi "fölé".

Persze, csak finoman, kikísérletezni, mennyi szorítás elég és szükséges. Nemcsak hogy nehezebben élvez el, de sokkal intenzívebb az érzés.

jan. 24. 12:01
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!