Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek én reagálom túl,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek én reagálom túl, vagy ez tényleg túlment egy határon?

Figyelt kérdés

A páromnál tegnap ott volt pár barátja sörözni, és már enyhén ittasan csipkelődtünk azon, hogy hajlandó vagyok-e én hozni nekik innivalót a hűtőből.

Én vicceskedtem, hogy ne is álmodjon róla, erre ő megfogta a karom, előrerántott, felhajtotta a a szoknyámat, és gyorsan csapott hármat a fenekemre, mire bármit reagálni tudtam volna. Engem teljesen lesokkolt a dolog, persze mindenki nevetett rajta, én meg borzasztóan megalázva éreztem magam, szexuálisan is, hogy így mások előtt lazán ezt meg merte tenni.

Nem volt nagyon erőszakos, bár azért persze fájt is a dolog, de inkább érzelmileg sokkolt.

Ott helyben nem is tudtam mit reagálni, csak másnap beszéltünk róla, de kb. mintha gaslightingolni próbálna, úgy tesz, mintha ez valami kis játékos évődés lett volna, ami simán belefér egy kapcsolatba.

Kettőnk közül ő a domináns, és ezt én is így szeretem, szex közben szokott néha fenekelni, de ez nem jelenti azt, hogy ilyet megtehet velem mások előtt.

Én már ott tartok, hogyha nem hajlandó rendesen bocsánatot kérni, és megígérni, hogy ilyen többet nem lesz, elhagyom, ő pedig nem érti, és azt mondja, hogy én reagálom túl. A barátnőimnek el sem merem mesélni, olyan cikinek érzem... Ti kinek adnátok igazat?

jan. 22. 14:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, az ember nem szívesen ismeri be, ha tévedett/hülyeséget csinált. Ígérgetni meg bárki tud, főleg, ha komoly a tét.

De attól még érthet a szóból.

Ha van bizalom, meglátod, hogy előfordul e akárcsak hasonló is. Ha igen, akkor persze a szakítás marad.

jan. 22. 17:25
 12/17 A kérdező kommentje:

Igyekszem úgy állni a kapcsolataimhoz, hogy ami javítható, azt ne dobjuk egyből a kukába. Az is visszatart kicsit, hogy az ő lakásában élünk együtt, nehéz lenne visszaköltözni a szüleimhez.

De nem vagyok "sub szuka" ahogy az előző pöcs írta, és nem hagyom, hogy bármit megtegyenek velem, csak éppen olyan párt szeretnék magam mellé, aki erős és határozott az életben, és emiatt nem fogom szégyellni magam

jan. 22. 17:32
 13/17 jpeacefuler ***** válasza:
73%
Bunkó tapló. Iszik egy kicsit és már nem tud viselkedni. Ha nem hajtja fel a szoknyádat, vagy épp nadrágban vagy és úgy csap a fenekedre, az még csak-csak "lenyelhető", de inkább az sem. Amit művelt, az egy primitív f.szság. Gondold át kétszer is, hogy egy ilyen emberrel akarod-e a jövődet. Feltételezem, hogy ez nem egy régi kapcsolat. Ebből kiindulva, mit várhatsz tőle a későbbiekben, amikor már jobban oldódnak a gátlások egymás közt is és más emberek előtt is. Ha őszintén bocsánatot kérne, és elismerné, hogy paraszt volt, akkor talán lenne esély rá, hogy nem rossz embert választottál, de mivel a felhívásod és jelzésed ellenére sem veszi észre magát, akkor halott ügy. Ezt a pár sort férfiként írtam, félreértés ne essék, hogy egy együtt érző nő vagyok. Mélyen felháborít az ilyen viselkedés. 39 éves átlagos férfi vagyok.
jan. 22. 18:33
 14/17 anonim ***** válasza:
86%

Dom férfiként erősen sub feleséggel az mondom, hogy akkor rögtön bekelett vona csuknod az ajtót magad mögött és italozzanak csak nyugodtan magukat kiszolgálva. Majd másnap elgondolkodott volna. Már ha van mivel...

Van itt is egy határ, bizonyos dolgokat mások elött nem teszünk meg. Elég aljas húzás volt ez a barátodtól, hogy a feneked mutogatta és megalázott.

jan. 22. 18:59
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező teljesen igazad van, ez szinte minden esetben elfogadhatatlan, egyedüli kivétel az lett volna ha közöttetek ismert tény, hogy neked ez tetszene, de erről szó sem volt. Illetve mivel mondtad neki, egyértelmű, hogy bocsánatot kell kérjen.

Én általában nem vagyok az egyből kidobás szöveg híve, itt sem mondanám. Lesarkítva a dolgot két eset van, a pasi vagy tényleg ennyire barom és ennyire nem tisztel, vagy buta mód túlzásba vitte a határok feszegetését. Neked kell eldönteni, hogy melyik, mert ha simán barom akkor tényleg dobd a fenébe. Sajnos a bocsánat kérés kérdése rossz jel.

jan. 23. 08:14
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Rajtad múlik, hogy neked ez belefér-e. Láthatóan nem. Nincs is ezzel semmi gond. Neked kell megszabni a határaidat és ha a másik ezt nem tartja tiszteletben, akkor keressen magának olyat, akivel bármit megtehet. Vannak domináns férfiak, akik valóban azok és nem csak szellemi nyomorultak.
jan. 27. 14:00
 17/17 anonim ***** válasza:
Kérdező, bocsánatot kért azóta, felfogta az egészet? Vagy történt valami?
jan. 27. 14:46
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!