Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek én reagálom túl,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek én reagálom túl, vagy ez tényleg túlment egy határon?

Figyelt kérdés

A páromnál tegnap ott volt pár barátja sörözni, és már enyhén ittasan csipkelődtünk azon, hogy hajlandó vagyok-e én hozni nekik innivalót a hűtőből.

Én vicceskedtem, hogy ne is álmodjon róla, erre ő megfogta a karom, előrerántott, felhajtotta a a szoknyámat, és gyorsan csapott hármat a fenekemre, mire bármit reagálni tudtam volna. Engem teljesen lesokkolt a dolog, persze mindenki nevetett rajta, én meg borzasztóan megalázva éreztem magam, szexuálisan is, hogy így mások előtt lazán ezt meg merte tenni.

Nem volt nagyon erőszakos, bár azért persze fájt is a dolog, de inkább érzelmileg sokkolt.

Ott helyben nem is tudtam mit reagálni, csak másnap beszéltünk róla, de kb. mintha gaslightingolni próbálna, úgy tesz, mintha ez valami kis játékos évődés lett volna, ami simán belefér egy kapcsolatba.

Kettőnk közül ő a domináns, és ezt én is így szeretem, szex közben szokott néha fenekelni, de ez nem jelenti azt, hogy ilyet megtehet velem mások előtt.

Én már ott tartok, hogyha nem hajlandó rendesen bocsánatot kérni, és megígérni, hogy ilyen többet nem lesz, elhagyom, ő pedig nem érti, és azt mondja, hogy én reagálom túl. A barátnőimnek el sem merem mesélni, olyan cikinek érzem... Ti kinek adnátok igazat?

jan. 22. 14:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
97%
100%-ig neked van igazad! Egy dolog az ágy, a vágyak megélése, de ettől még a párunk egy érző emberi lény, akit emberként, egyenrangú félként kell kezelni. A párod nem így teszi. Nem tisztel, nem tekint egyenrangúnak - gondolom nem csak ebben az egyesben, de máskor is előfordul, hogy csakis neki lehet igaza egy vitás kérdésben. Ha nem kér őszintén bocsánatot akkor hagyd a pitchába!
jan. 22. 14:49
 2/17 anonim ***** válasza:
93%
NEKED adok igazat azt kivéve, hogy még "egyezkedsz" vele. Az ilyen csak abból ért ha becsukod magad mögött az ajtót. Mi a f*szt képzel az ilyen magáról.... Az ilyen f*szfejeknek kéne lógatni a nyálukat punci után, de nem ezek vannak kapcsolatban, hogy r*hadjon meg az ilyen f*szláda.
jan. 22. 15:00
 3/17 anonim ***** válasza:
93%

Neked van igazad, hagyd ott, ha nem érti, hogy ezzel mi volt a baj, mielőtt még kapsz tőle 1-2 pofont is

A barátai is jó nagy suttyók lehetnek, ha ezen csak nevettek, és senki nem állt a te pártodra.

jan. 22. 15:00
 4/17 anonim ***** válasza:
87%
Büdös paraszt ez, ha ilyennel vagy ne csodálkozz semmin.
jan. 22. 15:01
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben ezen már nem is gondolkodnék, sőt ezt itt le is zárnám.

Nagyon max akkor gondolkodnék el ezen, ha esetleg rájött volna a hibájára és bocsánatot kér.

Ha rá se jött, nincs miről beszélni

jan. 22. 15:39
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég gáz. Ha van még benned emberi méltóság, még ma kivágod.
jan. 22. 16:31
 7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megerősítést! Nehezen veszem rá magam a szakításra, szeretném azt hinni, hogy még menthető a helyzet, de akkor valószínűleg ultimátumot fogok neki adni, ha továbbra sem ismeri el, hogy védhetetlen volt, amit csinál, és nem ígéri még, hogy soha nem hoz hasonló helyzetbe, akkor ott hagyom.
jan. 22. 16:37
 8/17 anonim ***** válasza:
84%
Ez akkora gáz, hogy a bocsánatkérés sem oldja meg. Ja, az eszébe se volt, sőt, még normálisnak is hiszi. Te tudod, a te életed. Amúgy meg, szégyelled mások eltt, tehát tisztában vagy a tett súlyával. Mégis tökölsz...
jan. 22. 16:47
 9/17 anonim ***** válasza:
75%
Elég valoszinünek vélem, hogy a haverjai elött akart felvágni, te még ezt is elviseled töle. Azt tesz veled amit csak akar, mert ö a dom, te meg egy behodolt kis sub szuka vagy. Az ilyennél az is böven belefér, hogy elöre készült ezzel az akcioval mert a haverjainak már beadta ezt a dom-sub viszonyt. Hülye vagy ha elfogadod!
jan. 22. 17:12
 10/17 anonim ***** válasza:
75%
Vicces lenne, ha a palid miután ultimátumot adsz neki, büntetésből megint elverné a feneked :D
jan. 22. 17:21
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!