Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kannibál fétis, mit tanácsoltok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kannibál fétis, mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok és régóta van ez nálam, nyilván senkinek nem merem és akarom elmondani. Fantázia az egész, olvastam már róla sokat és nem zavar, de mégis hogyan hol tudnám ezt kiélni? Ha kérdésetek van őszintén válaszolok.

tegnap 17:01
1 2
 11/14 cinderella_ ***** válasza:
Azt írja neked valaki, hogy megfűszerezne, megsütne és megenne, akkor neked feláll? 🙄
tegnap 18:40
 12/14 A kérdező kommentje:

fiú vagyok egyébként

Es aha 11-es, felizgat ha valaki ilyet ir, akkor is ha az illető fiu annak ellenére hogy hetero vagyok

tegnap 18:51
 13/14 cinderella_ ***** válasza:
72%

A következő Konyhafőnökbe jelentkezz kérlek. Nézni fogom, ahogy álló f@sszal viszed a tányért a séfek elé. 🤣🤣🤣

tegnap 19:00
 14/14 A kérdező kommentje:

hehee, az nem buli csak ha engem szolgálnak fel..

Egy ideje már nem kuzdok ez ellen mindenkinek van valami fura fétise nekem ezt dobta a gép. Azt gondoltam van pár ember rajtam kivul akinek van még ilyesmi fétise, mert a net szerint ez tenyleg letezo dolog.

tegnap 19:34
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!