Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kannibál fétis, mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok és régóta van ez nálam, nyilván senkinek nem merem és akarom elmondani. Fantázia az egész, olvastam már róla sokat és nem zavar, de mégis hogyan hol tudnám ezt kiélni? Ha kérdésetek van őszintén válaszolok.ma 17:01
1/14 anonim válasza:
Ez pontosan mit takar mi az amit pontosan akarsz csinálni?
3/14 A kérdező kommentje:
Fantazia szintjen azt szeretem jobban, amikor engem szeretne valaki megenni. Élve lekötözni, bekenni, megfuszerezni és megsutni. Vagy csak pl a combomat. Nem vagyok kövér de szeretem magamat husosnak beállítani, és szeretem mikor husinak hivnak.
ma 17:16
4/14 A kérdező kommentje:
Esetleg tudtok valami platformot ahol ki tudnám elni ezt a fétist, de csakis képzeletben tehát nehogy valami darkwebes elérhetőséget adjon valaki xd
ma 17:17
5/14 anonim válasza:
Lehet fel kellene keresni egy szakembert,orvost.
7/14 A kérdező kommentje:
5.
És lehet hogy az mondaná hogy rengeteg fura fetis létezik a világon amig ez csak a képzeletben játszodik le szerintem semmi probléma vele. Igazából nem sikerült eldöntenem hogy ez ellen kuzdenem kéne vagy esetleg megfelelo modon kiélnem. Mert olvastam és tudom hogy nem én vagyok az egyedüli akinek van ehhez hasonló fétise
6. köszi szepen de az nem izgat ha feldarabolnak!
ma 17:26
8/14 anonim válasza:
Ha leány vagy, azt tudom ajánlani kapd be a faxom.
9/14 anonim válasza:
8
Küldd el neki fűszeres pácolás után jól átsütve.
10/14 anonim válasza:
Kend be magad fűszeres páccal vagy tegyél a síkosítóba és verd ki. ennél durvábba ne csinálj.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!