Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon összezavarodtam, mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon összezavarodtam, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Transznemű vagyok, mondhatni.... Tomboy, (fiús lány), igazából női testben élek, de férfiként jobban érzeném magam. Van egy párkapcsolatom egy szintén transznemű lánnyal aki igazából fiú csak lányként él (femboy). 1 éve vagyunk együtt. Beszélgettünk a párommal a szexualitásról és elmeséltem hogy korábban mikor még heteroként viselkedtem, volt egy pasim akivel a szex nagyon minőségi és jó volt. Ezután felvetette az ötletet, hogy vonjunk be valakit , harmadiknak akivel kiélhetem az ilyen irányú vágyaimat mivel ő nem tudja ezt megadni. (testi adottságok).

Végül egy magyar reddit csoportban találkoztunk egy femboy fiúval akivel szorosabb lett a kapcsolat. Az első intim találkozó alkalmával derült ki hogy óriási az intim mérete. Ez elsőre kicsit megijesztett és vissza akartam táncolni, főleg mivel a párom hozzá képest picike és nem szerettem volna ha ez bármi rossz érzést kelt. A párom viszont megnyugtatott, hogy részéről ez lényegtelen, őt nem zavarja. Végül belementem és azóta egyfajta "cuckold" viszonyunk van vele. A szeretőmmel a szex teljesen más dimenzió, nagyon intenzív és olyasmit tapasztaltam meg amit előtte soha (squirt). SZóval tényleg csodás.

Annyira jó ez a viszony hogy kezdek egyre kevesebbet érezni a párom iránt, a testi vonzalom is kezd csökkenni. Félek hogy teljesen elveszítem őt és véget ér a kapcsolatunk. SZámtalnszor gondoltam már arra hogy megszsakítom a viszonyt, de nem bírtam rávenni magam. Mit csináljak?

ma 18:24
 1/3 Noren1989 ***** válasza:
38%

Hát ennek így reszeltek.

Jó a körítés, de egy sima, mással jobban élvezem a szexet és csak rá gondolok sztorit hallhattunk.

ma 18:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Te csaj vagy aki fiúnak érzi magát és a fiú aki csajnak érzi magát az dug meg.

Eddig azt hiszem értem.

De mitől vagytok transzok ha rendeltetés szerűen használjátok a nemiszerveteket?

Amúgy ha igy érzel és már szexuálisan sem kivánod a párod sem érzelmek nincsenek akkor semmi értelme folytatni.

ma 19:05
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

ha fontos a párod, vess véget a szeretői viszonynak

ha a szeretőd fontosabb, akkor a párkapcsolatodnak

ma 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!