Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Prosti függőség, van gyógymód?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prosti függőség, van gyógymód?

Figyelt kérdés

Párommal több éve együtt vagyunk de hiányzott a prostis időszak, mikor elmentem idegen csajokhoz gyors légyottok stb.

Odáig fajult hogyha párom hétvégi műszakban van vagy délutános, akkor a saját lakásunkban is fogadtam már többször vendéget akik mellesleg prostik voltak.

Kezdetben csak masszázs volt majd már a végén francia. Utána gumis francia volt hogy azt gondoljam így nem ér hozzám így nem számít megcsalásnak. Aztán egyiknek a puncija nagyon tetszett és mondta a csajszi hogy varázslatos puncija van a vendégek szerint. Hagytam hát hogy beleüljön.

Mára odáig visszaestem hogy autóval is felszedem és gyors megbaszom ha tetszik egy útszéli..

A párom szeretem van is szex de a prosti experience az más…

ma 15:03
 1/5 anonim ***** válasza:
68%
Igazából, önfegyelem az egész. Ha van ilyen prostis vágyad, hangulatod menj el kocogni vagy edzeni egyet. Egészségesebb, olcsóbb és a kapcsolatod meg marad
ma 15:11
 2/5 anonim ***** válasza:
54%
Hiányzik az életedből ez, az. Ilyenekkel kompenzálsz. Ha valóban szerelemes lennél a párodba, ha olyannal lennél, aki maximálisan kielégíti a testi-lelki-szellemi igényeidet, akkor nem hiányozna, hogy pénzért ürítsél. Gondold végig, melyik területe nincs rendben az életednek. Az ilyen kompenzáció mindig hiányból fakad.
ma 15:14
 3/5 A kérdező kommentje:
Az első két válaszadónak köszi, a harmadiknak pedig annyit, hogy nem a véleményed érdekelt hanem segítséget kértem.
ma 18:16
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

Már keso, már megcsaltad

Szakits vele, aztan ku*vazhatsz 0-24-be

ma 18:26
 5/5 menta34 ***** válasza:
51%

Próbáld meg a párod jobban kihasználni ha hagyja.

(Persze a sok majom már rám is nyomta a piros X-et, leszarom.)

Természetesen figyelembe véve az érzéseit és határait, de simán lehet, hogy ő is élvezné ha jobban kihasználnád, és hátha megtalálsz ebben olyat ami segít.

ma 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!