Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prosti függőség, van gyógymód?
Párommal több éve együtt vagyunk de hiányzott a prostis időszak, mikor elmentem idegen csajokhoz gyors légyottok stb.
Odáig fajult hogyha párom hétvégi műszakban van vagy délutános, akkor a saját lakásunkban is fogadtam már többször vendéget akik mellesleg prostik voltak.
Kezdetben csak masszázs volt majd már a végén francia. Utána gumis francia volt hogy azt gondoljam így nem ér hozzám így nem számít megcsalásnak. Aztán egyiknek a puncija nagyon tetszett és mondta a csajszi hogy varázslatos puncija van a vendégek szerint. Hagytam hát hogy beleüljön.
Mára odáig visszaestem hogy autóval is felszedem és gyors megbaszom ha tetszik egy útszéli..
A párom szeretem van is szex de a prosti experience az más…
Már keso, már megcsaltad
Szakits vele, aztan ku*vazhatsz 0-24-be
Próbáld meg a párod jobban kihasználni ha hagyja.
(Persze a sok majom már rám is nyomta a piros X-et, leszarom.)
Természetesen figyelembe véve az érzéseit és határait, de simán lehet, hogy ő is élvezné ha jobban kihasználnád, és hátha megtalálsz ebben olyat ami segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!