Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nincs kölcsönös orál?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs kölcsönös orál?

Figyelt kérdés
1 éve vagyunk együtt barátnőmmel 23/f 19/n.Elejétől kezdve szerette ha nyalom,lényegében volt hogy nem is volt szex csak orál akár egy órán keresztül is,fontos tudni hogy én a saját örömömre is csinálom,mert szeretem,ő is csak így tud elélvezni,többször is akár.Egy átlagos 17centi körül lehetek ott lent,nem is túl vastag.Ennek ellenére azt mondja hogy ő nem szeretné mert nem fér be a szájába kényelmetlen,hozzáér a fogához stb.Hiába próbáltam rávezetni hogy hogy próbálja meg,nem is akarja..Egyszerűen nem értem hogy fizikailag hogy lehetséges az hogy nem fér be,egyszer mikor banánt evett viccből meg is jegyeztem neki hogy az vastagabb mint én vagyok és nem látom hogy szenvednél (1 hétig nem beszéltünk haha)Szóval ja,a nem akarás meg a nem megy szerintem nem ugyan az.Volt valaki ilyen helyzetben?Mielőtt bárki kérdezné,igen tiszta vagyok lent,borotvált,tiszta ruhát hordok,2x fürdök,nem csak átfolyatom magamon a vizet..Fiatalok vagyunk,nyilván ráérünk amikor csak tudunk egymásnak esünk viszont ha van heti 7-8 alkalom abból kb 5x nekem csak ki van verve.
jan. 18. 14:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

7: nem, szerintem egy csajnak se kell köteleznie senkit nyalni, és általában a kérdés feltevésének a stílusa szokott nagyon önző lenni a pasitól, hogy ő trónol mint egy császár, de ő jaj hát a másik oldal neki nem tetszik. A másk pedig, hogy a nők általában azért ritkábban élveznek el egy együttlét során a sima aktussal olyan 60% -99% az arány, a férfiak javára, szóval úgymond amiatt is fontosabb egy nőnek hogy egyéb módon gondoskodjanak már róla, vagy eléggé egyoldalú lenne a dolog...

ámde ugye az se mindegy, hogy ő maga orálozik-e vagy, nem, szeret-e, vagy nem: ez alapján szerintem egy egészséges érzületű ember keresni fog magának olyan párt, akivel hasonló dolgokat szeretnek szexuálisan.

Szóval a kérdezőnek is ha ez hatalmas probléma, amivel szembenéz, lehet szakítani, ezt soha senki nem tiltja meg...

A barátnő nyilvánvalóan nem akar szopni, ez van, most ezt vagy elfogadja valaki, vagy nem.

jan. 18. 17:02
 12/13 kriszyork ***** válasza:

7 nek igaza van és mi van ha később mást sem szeretne csinálni veled.

Inkább le éler vele így az életed vagy megpróbálsz változtatni rajta.

Még egyszer próbálj meg beszélni vele hogy neked is jól esne, neked is vannak vágyaid.

Ha még nem akkor én elzavarnám a fejedben.

jan. 18. 19:19
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát nálam kizáró ok lenne. Te tudod.
jan. 19. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!