Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs kölcsönös orál?
Figyelt kérdés
1 éve vagyunk együtt barátnőmmel 23/f 19/n.Elejétől kezdve szerette ha nyalom,lényegében volt hogy nem is volt szex csak orál akár egy órán keresztül is,fontos tudni hogy én a saját örömömre is csinálom,mert szeretem,ő is csak így tud elélvezni,többször is akár.Egy átlagos 17centi körül lehetek ott lent,nem is túl vastag.Ennek ellenére azt mondja hogy ő nem szeretné mert nem fér be a szájába kényelmetlen,hozzáér a fogához stb.Hiába próbáltam rávezetni hogy hogy próbálja meg,nem is akarja..Egyszerűen nem értem hogy fizikailag hogy lehetséges az hogy nem fér be,egyszer mikor banánt evett viccből meg is jegyeztem neki hogy az vastagabb mint én vagyok és nem látom hogy szenvednél (1 hétig nem beszéltünk haha)Szóval ja,a nem akarás meg a nem megy szerintem nem ugyan az.Volt valaki ilyen helyzetben?Mielőtt bárki kérdezné,igen tiszta vagyok lent,borotvált,tiszta ruhát hordok,2x fürdök,nem csak átfolyatom magamon a vizet..Fiatalok vagyunk,nyilván ráérünk amikor csak tudunk egymásnak esünk viszont ha van heti 7-8 alkalom abból kb 5x nekem csak ki van verve.jan. 18. 14:20
1/13 anonim válasza:
" (1 hétig nem beszéltünk haha)"
Ez lenne a szakítóok, nem az, hogy nem sz*p le.
2/13 anonim válasza:
"Nincs kölcsönös orál?"
Nincs.
Ha igényled, keress másik párt. Nem muszáj olyan kapcsolatban élned, ahol nem valósíthatóak meg az egyébként teljesen reális vágyaid.
3/13 A kérdező kommentje:
Első barátnőm,könnyen kötődök sajnos,így még a NAGYON nehéz természete ellenére is szeretem..
jan. 18. 15:01
4/13 anonim válasza:
Akkor leéled így az életedet. Vagy eljársz prostituálthoz franciáztatni. Mindig van megoldás.
5/13 anonim válasza:
A válasz egyszerű, a csajod szimplán csak nem szeret sz.pni, van ilyen.
6/13 anonim válasza:
Nem szeret szopni, erre kitalált valami hülye indokot, igazából.az se kéne, mert minek.
Nem szereti és kész!
Ne eröltes, mert csak megutál.
Ha ennyire hiányzik, hogy szopjanak vagy keresel mást, vagy tényleg prostizol.
7/13 anonim válasza:
Nő vagyok, csak megjegyzem. Amikor egy srác tette fel azt a kérdést, hogy nagy baj-e, hogy nem szeret nyalni, akkor mindenki leugatta, minden nő elhagyta volna, önző dögnek nevezte, csak a maga élvezete érdekli stb. Az ötven válaszolóból egy sem védte meg. A férfi nyaljon, ha utálja, akkor is. Érdekes, hogy a nő nem szeret szopni, akkor az nem baj, a férfi fogadja el. Nagyon sajnáltam szegényt. És téged is sajnállak. A szex kölcsönös élvezet. Keress olyan partnert, akivel ugyanarra vágytok. A lánynak is jobb lesz, ha ilyet talál majd és neked is.
8/13 anonim válasza:
Az mondjuk igen szürreális, ha egy kapcsolat jelenét/jövőjét az határozza meg, hogy van-e cumi vagy nincs.
9/13 anonim válasza:
Nem olyan szürreális. Ha valakinek beteljesületlen vágyai vannak, az előbb utóbb félrelép, vagy kilép a kapcsolatból. Nem csak a lányt kell boldoggá tenni.
10/13 anonim válasza:
Ohh. Ha nekem heti 5x kivernék.... Mély sóhaj.
Nembaj, majd leszel te is nős :PP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!