Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elítélendő ha valaki szeret...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélendő ha valaki szeret meztelenkedni?

Figyelt kérdés
Itthon és ahol megengedett.

tegnap 14:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Egész nap meztelenkedem itthon.L
tegnap 18:03
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Tizeske, te összevissza beszélsz. Ha fázom, védeni akarom magamat sérüléstől, időjárástól, praktikus vagy divatos, akkor felöltözöm. Ilyenkor hasznos a ruházat. Ha fürdőzni vagy szaunázni szeretnék, akkor szívem szerint mindenhol meztelenül lennék. Ilyenkor ugyanis szükségtelen vagy egyenesen hátrányos a ruházat. A probléma ott van, hogy a prűd társadalom olyankor is ruhaviselésre kötelez, amikor én nem szeretnék ruhát viselni, mert az felesleges vagy egyenesen hátrányos számomra, vagy mert egyszerűen úgy döntök és kész. A szégyenlősök, a takargatósok bárhol hódolhatnak a szenvedélyüknek. Akik ilyen komplexusoktól nem szenvednek, azok meg kerítések és falak közé elzárva élhetnek a meztelenség "szabadságával", ahová (ha egyáltalán van ilyen a közelükben) csak nyitvatartási időben, belépődíj ellenében mehetnek be. A komplexusosokhoz kell igazodniuk a normálisaknak.
tegnap 19:57
 13/20 anonim ***** válasza:

Respect

tegnap 20:01
 14/20 anonim ***** válasza:

#12, helytelen az érvelésed, mert egyvalamiről megfeledkezel: nem csak neked vannak jogaid, nekem is.

És ha én például nem vagyok kíváncsi a te meztelen tested látványára, akkor te milyen alapon, milyen jogon mondod azt, hogy de igen, nekem a te esetleg nem túl esztétikus, esetleg nem túl egészséges testedet kelljen néznem?

Vagy a tizenkét éves gyermekemnek? Miközben neked teszem azt merevedésed van? Mert neked persze nyilván nincs, de akkor is.

Milyen jogon mondod azt, hogy nekem a buszon a te meztelen feneked, esetleg beteg, fertőzött nemiszerved által összeizzadt ülésre kell leülnöm?

Te tényleg ennyire betegesen nárcisztikus és exhibicionista vagy, hogy nem vagy hajlandó tiszteletben tartani a társadalom igen nagy részének azt az igényét, hogy NEM AKARJUK A KUKIDAT BÁMULNI?

tegnap 21:11
 15/20 anonim ***** válasza:

tizennégyeske, neked sem túl esztétikus a fejed, és láthatóan nem is egészséges, mégis el kell viselnünk a látványát.

Szerintem az egyértelmű volt, hogy nem a buszon szeretném a meztelen fenekemet az ülésre helyezni. De nyilván egyszerűbb olyasmit vágni a másik fejéhez, amiről szó sem volt.

A mosdatlan valagadat és a beteg, fertőzött nemiszervedet például remekül elrejti a fürdőgatyád, hogy feltűnés nélkül áztathassad a medencébe. Na ez a fúj, nem a meztelenség!

tegnap 21:30
 16/20 anonim ***** válasza:
Vagyis jól értem, hogy nem vagy hajlandó respektálni a társadalom 99%-ának igényét, mert te olyan különleges vagy.
tegnap 21:33
 17/20 anonim ***** válasza:
A 99% honnan jön? Nem a 99% igénye a kötelező takargatás mindenhol, hanem egy olyan erőszakos kisebbségé, mint te is vagy. A nyilvános tér 99%-ában vagy még nagyobb részében érvényesül egy kompromisszumképtelen, komplexusos kisebbség igénye. Nem azért hordok én és sokan mások fürdőruhát, mert szeretnék, hanem mert kötelező. Nem az erőszakos, komplexusos kisebbség igényét respektálom (azt megvetem és lenézem), hanem kénytelen vagyok engedni a jogszabályoknak.
tegnap 21:39
 18/20 anonim ***** válasza:

"Nem a 99% igénye a kötelező takargatás mindenhol"

De. És attól, hogy sértő, lekezelő kifejezéseket használsz a nagy többségre nem fogsz bölcsnek tűnni, inkább egy hisztis kis mitugrásznak.

tegnap 22:41
 19/20 anonim ***** válasza:
Honnan jön ez a 99%?
tegnap 22:42
 20/20 anonim válasza:
Egész nap meztelenkedem.L
ma 01:01
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!