Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő ha valaki szeret meztelenkedni?
#12, helytelen az érvelésed, mert egyvalamiről megfeledkezel: nem csak neked vannak jogaid, nekem is.
És ha én például nem vagyok kíváncsi a te meztelen tested látványára, akkor te milyen alapon, milyen jogon mondod azt, hogy de igen, nekem a te esetleg nem túl esztétikus, esetleg nem túl egészséges testedet kelljen néznem?
Vagy a tizenkét éves gyermekemnek? Miközben neked teszem azt merevedésed van? Mert neked persze nyilván nincs, de akkor is.
Milyen jogon mondod azt, hogy nekem a buszon a te meztelen feneked, esetleg beteg, fertőzött nemiszerved által összeizzadt ülésre kell leülnöm?
Te tényleg ennyire betegesen nárcisztikus és exhibicionista vagy, hogy nem vagy hajlandó tiszteletben tartani a társadalom igen nagy részének azt az igényét, hogy NEM AKARJUK A KUKIDAT BÁMULNI?
tizennégyeske, neked sem túl esztétikus a fejed, és láthatóan nem is egészséges, mégis el kell viselnünk a látványát.
Szerintem az egyértelmű volt, hogy nem a buszon szeretném a meztelen fenekemet az ülésre helyezni. De nyilván egyszerűbb olyasmit vágni a másik fejéhez, amiről szó sem volt.
A mosdatlan valagadat és a beteg, fertőzött nemiszervedet például remekül elrejti a fürdőgatyád, hogy feltűnés nélkül áztathassad a medencébe. Na ez a fúj, nem a meztelenség!
"Nem a 99% igénye a kötelező takargatás mindenhol"
De. És attól, hogy sértő, lekezelő kifejezéseket használsz a nagy többségre nem fogsz bölcsnek tűnni, inkább egy hisztis kis mitugrásznak.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!