Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő ha valaki szeret meztelenkedni?
Miért lenne elítélendő?
Én azon az állásponton vagyok, hogy ha valaki gyilkol, erőszakol, stb... az elítélendő.
Én is szeretek meztelenkedni, de sajnos a legtöbb ember ezzel nem tud azonosulni. Ma már a szexszel kötik össze a meztelenséget, pedig attól, ha leveszi valaki a ruháit nem adódik egyből semmilyen szexuális dolog.
Jó nudizni.
Mindenkinek a magánügye hogy otthon, vagy az erre kijelölt helyen mit csinál, amíg másokat nem zavar, a szabályokat, előírásokat betartja.
Úgy is mondhatnám, pont lesz@rom.
Mi közöm hozzá? Komolyan.
Mért lenne az?
Én itthon gyakran vagyok úgy, söt ha úgy van akkor az udvaron is szívesen vagyok meztelen.
Épp a napokban próbáltam ki a textil mentes szaunát is, sokkal felszabadultabb úgy.
Igen, kilences, és felháborító, hogy szemüveget hordasz ha elromlik a szemed, autóba ülsz ha messzire akarsz eljutni, hogy kesztyűt húzol ha fázik a kezed, hogy kirúzsozod a szádat, hogy borotválkozol.
Abszurd.
Vagy te vagy az...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!