Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Saláta kinézetű pedig még nem voltam pasival.Tetszeni fog a férfiaknak? L
Figyelt kérdés
jan. 16. 21:46
11/26 anonim válasza:
Igen. És aki hitelesen valoban lany, az valaszol a privatra is.
14/26 anonim 

válasza:

Nekem is ilyen, általában a többséget nem érdekelte, volt akinek nem tetszett és volt akinek tetszett. Szerintem ne aggódj ezen, aki szeret az úgy fog elfogadni ahogy vagy
15/26 anonim 

válasza:

Oly mindegy melyik "tipus" ha oda kerül a sor.
Max plusz pont ha éppen amit a pasi kedvel.
Nekem pl a nagy csikló lenne az, de nincs akkor nincs...
16/26 anonim 

válasza:

legszebb a salis, nekem nagyon tetszene, azt a legjobb nyalizni
17/26 anonim 

válasza:

Pont olyan agyalás ez is mint a fiúknál hogy most akkor a 14 vagy a 19 centi a jó.
Mindegyikkel lehet valaki tökéletes.
18/26 anonim 

válasza:

Nekünk férfiaknak messze nem olyan fontos a punci kinézete, mint nektek a pénisz mérete.
19/26 anonim 

válasza:

Nekem tetszene. Ne értsen félre senki, a babapuncival sincs bajom, de egy salátás más élmény, a kisajkakkal jobban lehet játszani. :D
20/26 anonim 

válasza:

Nekem bejönne a puncid, szabad? :) F.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!