Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról hogy bizonyos feminista csoportok azon vannak kiakadva hogy a férfiak nem menstruálnak?
Figyelt kérdés
Elsősorban lányok véleménye érdekelnetegnap 07:51
1/11 anonim 

válasza:

Az,hogy idióták. A biológiával nem lehet szembemenni.
2/11 anonim 

válasza:

Ilyen nincs, talán valahol írta valami idióta , de normális ember nem foglalkozik ilyennel.
3/11 anonim 

válasza:

Az hagyján, de még csak nem is szülnek! Ez hallatlan! Kiherélni mindet!
4/11 anonim 

válasza:

Közben rájöttem, hogy oda kellett volna írnom, hogy szarkazmusnak szántam, mert a feministák ezt komolyan gondolják. 3-as voltam.
5/11 anonim 

válasza:

Szerintem ez egy metafóra. Azon vannak igazából kiakadva hogy a pasiknak mennyivel könnyebb dolguk van és csesznek a nőkért bármit is tenni. Sőt már azon kampányolnak hogy a randikért se kelljen fizetniük. Mert 50-50... érdekes hogy ez a háztartásra már nem vonatkozik.
6/11 anonim 

válasza:

Ezek nem feministák, hanem soviniszták.
7/11 anonim 

válasza:

Fogjátok már fel, hogy ezek nem feministák, hanem feminácik... Ne legyetek már ennyire buták!
Amúgy én erről még nem hallottam, tudnál küldeni egy linket erről?
8/11 anonim 

válasza:

Mifelénk, meg úgy általában a világ civilizált részén a nők már egyenjogúak, sőt még egyenjogúbbak, mint a férfiak. Ebből következik, hogy aki itt feminista, az femináci, mert ha nem így lenne, akkor Szaúd-Arábiában osztaná az észt.
9/11 anonim 

válasza:

Szerintem félreértesz valamit. A terfek mondják a transz nőkkel kapcsolatban, hogy azok az igazi nők, akik menstruálnak.
10/11 anonim 

válasza:

Az, hogy ezek az emberek miért nem járnak iskolába? Azzal azért tisztában vannak, hogy ők nők nem pedig földben élő férgek vagy vízben élő krokodilok? Az, hogy a delfin nem vega, nem gond nekik? Mert ha kimennek a vízhez biztos tüntetéssel rá tudják venni a delfineket, hogy hal helyett egyenek almát a fáról....jaj miket beszélek :D :D :D Kib*szott idióták!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!