Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kinél hogy jönne le, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinél hogy jönne le, ha a párotok más férfiakkal képzel el titeket aktus közben?

Figyelt kérdés
Amikor úgy együtt vagyunk, van hogy beszél közben, elképzel engem, hogy más férfival vagyok, vagy ő nővel. Mikor szóba kerül annyival lezárja, hogy beindít ha elképzel mással, ő meg azért mond más nőt, hogy engem indítson be. Volt már olyan, hogy az egyik barátnőmet hozta szóba közben. Egyébként felrobban attól is, ha valaki megnéz az utcán. Nem tudom hova tenni ezt az egészet, 8 éve vagyunk együtt 2 éve tart ez, de valahogy nem tudja lezárni, sokszor volt már szó róla...
ma 14:04
 1/2 kisördög1 ***** válasza:
100%
Be akarja indítani a fantáziád és idő kérdése hogy bedobja a 3ast ami egyébként elég izgalmas és élvezetes.
ma 14:23
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mit akar a barátod, de ezt nem értik sokan, hogy pl engem is felizgat, ha mással látom a feleségem, de csak abban az esetben, ha megbeszéltük. Tehát az nem jönne be, ha kiderülne, hogy fűvel fával megcsalt. Az meg engem is felbosszant, ha valaki szemtelenkedik velem és rányomul a feleségemre, ráadásul előttem.
ma 14:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!